08 / 05 / 2024

Sema Anadolu Fen Lisesi yıkılacak mı

Sema Anadolu Fen Lisesi yıkılacak mı

Aksaray Belediyesi'nin ekipleri kaçak olarak yapılan paralel yapıya ait okulda bahçe duvarları ve içinde yer alan spor tesislerini yıktı. Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesisleri yıkıldı.

Manisa Alaşehir Fen Lisesi inşaatında sona gelindi!

Atatürk Anadolu Lisesinde eğitim öğretime devam eden Alaşehir Fen Lisesinin 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde kendi binasına geçmesi bekleniyor.

Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yeni spor alanı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, yapımına kısa bir süre önce başlanılan Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Alanı yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirdi.

Şişli Özel Açı ve Fen Lisesi açıldı!

Köklü bir eğitim geçmişine, dershanecilik ve yayıncılık deneyimine sahip olan Açı Eğitim Kurumları, Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi'ni açılışını yaptı. Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin eğitimde sürekliliğin önemini vurguladı.

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi'nin kaçak yapıları yıkılıyor!

Aksaray Belediyesi'nin ekipleri kaçak olarak yapılan paralel yapıya ait okulda bahçe duvarları ve içinde yer alan spor tesislerini yıktı. Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesisleri yıkıldı.

Bursa 3 Mart Anadolu Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Çağdaş Eğitim Kooperatifi tarafından yaptırılacak olan 3 Mart Anadolu Fen Lisesi'nin temeli törenle atıldı.7 bin 500 metrekarelik alana kurulacak toplam 34 derslikli lisede, çok amaçlı salon ve laboratuvarlar yer alacak.

Diyarbakır'daki Anadolu'nun ilk mescidi koruma altına alınıyor!

Bekçi kulübesi olarak kullanılan Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki Anadolu'nun ilk mescidi Şeyh Halil Mescidi için Diyarbakır Valiliği harekete geçti

Anadolu'ya 3,5 milyar dolarlık otel yatırımı yapılacak!

Türk turizminin Anadolu'nun içlerine doğru yayılması turizm yatırımcılarını da harekete geçirdi. Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Turgut Gür, 2012 yılı sonuna kadar Anadolu'ya 3,5 milyar dolarlık otel yatırımı yapacaklarını açıkladı. Bu yatırım 70 bin

Hilton Worldwide, İstanbul ve Anadolu'daki otel sayısını 2013'te 33'e çıkaracak!

Hilton Worldwide, İstanbul ve Anadolu'da 20 olan otel sayısını, 2013 sonunda 33'e çıkarmak için çalışma başlattıklarını açıkladı

İstanbul Anadolu yakasında satılık yapı denetim şirketi!

İstanbul Anadolu yakasında hiç bir ticari faaliyeti olmayan bir yapı denetim şirketi satışa çıkarıldı

Ahmet Mete Işıkara: Kuzey Anadolu fayının güney koluna dikkat!

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, son aylarda küçük depremlerle gündeme gelen Kuzey Anadolu Fay Hattı'na dikkat çekerek "Geyve kırığında 300 yıldır deprem olmuyor. Burada er ya da geç bir deprem olacak" dedi

Doğu Anadolu'da yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 derece ile Kars'ta ölçüldü

Turizm Anadolu'ya yayıldıkça yeni pazarlar açılıyor!

KOBİ'lere milyarlarca liralık pazar yaratan otel yatırımları Anadolu'ya yayılıyor. Yatırım teşvik belgelerinde Anadolu'nun payı yüzde 79'a yükseldi

Ekin Grubu: Turizm Anadolu'ya yayıldıkça yeni pazarlar açılıyor!

KOBİ'lere milyarlarca liralık pazar yaratan otel yatırımları Anadolu'ya yayılıyor. Yatırım teşvik belgelerinde Anadolu'nun payı % 79'a yükseldi.

Sema Anadolu Fen Lisesi yıkılacak mı Haberi

Sema Anadolu Fen Lisesi yıkılacak mı

Aksaray Belediyesi ekipleri, imara aykırı ve kaçak olarak inşa edilen Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesislerini yıktılar.


Sabah erken saatlerde harekete geçen Belediye ekipleri, çok sayıda polis nezaretinde kaçak yapıları kepçe ile yıktı.


Okul idarecilerinin kaçak yapıların yıkımı sırasında öğrencileri bir araya toplayıp basını ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı  hedef göstererek aleyhte gösteri yapması dikkat çekti.


Paralel yapıyla mücadele konusunda kararlı ve azimli olduklarını ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı “Paralel yapının bu memlekete, bu ülkeye ne kadar çok zarar verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bizler belediye olarak bu yapıyla mücadele etmek anlamında yapılacak her şeyi sonuna kadar yapacağız. Bizim isteğimiz bu okulda çocukları olan ailelerin biran önce çocuklarını, bu okullardan...