17 / 05 / 2024

Sema Ramazanoğlu vekalet

Sema Ramazanoğlu vekalet

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema RAMAZANOĞLU’nun vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Ravad Ramazanoğlu ve İsra Holding Anonim Şİrketi ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ekrem Ramazanoğlu tarafından kuruldu.

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Pendik'te mahalleli imar sorununa karşı birleşti!

Pendik'in sanayi bölgesinde imar barışından yararlanamayan, evlerinden ayrılmak zorunda kalan vatandaşlar dernek çatısı altında birleşti. Pendik Ramazanoğlu Mahallesi Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği açıldı.

Sema Topaloğlu Mimarlık Tasarım Saniyi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sema Topaloğlu Mimarlık Tasarım Saniyi ve Ticaret Anonim Şirketi Sema Topaloğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu.

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başak, Sema Başak ve Samet Mecit Başa ortaklığında kuruldu.

Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanlığı'na vekalet edecek!

Bugün Rusya'ya gidecek olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun dönüşüne kadar Dışişleri Bakanlığı'na Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki vekalet edecek.

Denizli'ye 4 yeni yurt inşa edilecek!

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu'nun girişimleri sonucu Denizli'ye toplam kapasitesi 700 kişi olan 4 adet ortaöğrenim yurdu yapılacak.

Kayseri Melikgazi'deki tarihi camiler restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacı Torun Efendi, Hacı Mahmut Sami Ramazanoğlu ve Altıntepe Camileri'nde aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

MÜSİAD Kahramanmaraş şubesi binası 8 Nisan’da açılacak!

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, yeni hizmet binasının bakanlar Mahir Ünal ve Sema Ramazaoğlu’nun katılımıyla 8 Nisan’da açılacağını söyledi.

Sema Ramazanoğlu vekalet Haberi

Sema Ramazanoğlu vekalet

Görüşmelerde bulunmak üzere 28 Şubat 2016 tarihinden itibaren Fildişi Sahili, Gana , nijerya ve Gine'ye gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın dönüşün kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu vekalet edecek.


Karar için