15 / 05 / 2024

Sembol İstanbulSembol İstanbul projesi

Sembol İstanbulSembol İstanbul projesi

Karden İnşaat tarafından inşa edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı. Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor...

Sembol İstanbul'da teslimler başladı!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , tapu teslimlerine başladı.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , 20 mayıs itibari ile tapu teslimlerine başlıyor.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul A ve B bloklarda konut sahiplerine 20 mayıs itibari ile tapularını teslim ediyor.

Sembol İstanbul'da son satışlar!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir-Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği residence konseptli Sembol İstanbul'un yüzde 80'i satıldı.

Sembol İstanbul projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Karden İnşaat’ın Bahçeşehir –Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği Sembol İstanbul projesi lansman döneminden bugüne kadar İstanbul’un en iyi prim yapan projelerinden biri oldu. Projede metrekare satış fiyatları 3.500-4.500 TL oldu.

İstanbul'un statü sembolü: SeaPearl Ataköy!

"İstanbul'un statü sembolü: SeaPearl Ataköy" sloganıyla tanıtılan SeaPearl Ataköy'de daire fiyatları 659 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin Temmuz 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Tema İstanbul basın toplantısı 29 Temmuz'da!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL konutlarında, seçkin ve ayrıcalıklı yaşam başladı. Tema İstanbul konutları basın toplantısı 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Sembol İstanbul projesinde ISVEA imzası!

ISVEA; inşaat sektörünün en gözde projelerinde yer almaya devam ediyor. Karden İnşaat tarafından Esenyurt’ta Atatürk Havaalanı ve E-5'e yakın, merkezi konumda yükselen Sembol İstanbul Projesi’nin banyoları ISVEA tarafından tasarlandı.

Prime İstanbul ile Basın Ekspres'in değişimi hızlanıyor!

Türkiye’nin güçlü kuruluşlarından Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres’te; “Altın Aks”ın sembolü olacak projesini tamamlama aşamasına geldi.

Sembol İstanbul Residence'ın iki bloğu Aralık'ta teslim edilecek!

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışını tamamladı. C blokta ise satışlar başladı..

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL konutlarında artık son aşamaya gelindi; geri sayım başladı...Tema İstanbul’da Yaşam Başlıyor Kokteyli, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat: 19.00'da gerçekleştirilecek.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü TEM yolu bağlantısı üzerinde yapılan Busiden.ee konseptine sahip Sembol İstanbul'un B ve C Bloku satışa çıktı.

Sembol İstanbul daire fiyatları 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir –Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Sembol İstanbulSembol İstanbul projesi Haberi

Sembol İstanbulSembol İstanbul projesi

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul, C Blok satışlarına başladı. Avrupa' nın en iyi karma projesi seçilen Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor. Satışa sunulan C blokta busidence daireler farklı 88 metrekare ile 200 metrekare arasında...