06 / 05 / 2024

Semerkand Yapı 9. gayrimenkul fuarı

Semerkand Yapı 9. gayrimenkul fuarı

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da olmak üzere 18 konut ve ticari gayrimenkul projesine imza atan Semerkand Yapı, 19'ncu projesinde İstanbul'un eski ve merkezi semtlerinden Bakırköy Zuhuratbaba bölgesini seçti.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7., 9., ve 16. maddesi değişti!

Yapı Kredi Koray GYO, Esas Sözleşmesi'nin 7., 9., ve 16. Maddelerinin tadil edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı nezdinde gerekli izinlerin alınması için başvuru yaptı. 

Markalı konut satışlarının yüzde 7.9'u yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ekim 2020 sonuçlarına göre, Ekim 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 7.9'u yabancılara yapıldı.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9-10 Kasım’da yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9-10 Kasım’da yapılacağını bildirdi.

Semerkand Yapı konkordatodan çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan Semerkand Yapı A.Ş. konkordatodan çıktı.

Abdullah Sevim: Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul depremi 9-10 şiddetinde olacak!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim beklenen İstanbul depremine dikkat çekti. Sevim, "1 milyon 600 bin binanın yaklaşık yüzde 60’ı riskli" dedi ve "Kanal İstanbul yapılırsa Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi arasındaki alan, depremi 9-10 şiddetinde hissedilecek” dedi...

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Murat Kurum: 9 ilde 222 bin binada hasar tespiti yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, koordinasyon toplantısından sonra açıklamalarda bulundu. Kurum, 2020 yılında yaşanan depremlerde 9 ilde 222 bin binada hasar tespiti yapıldığını belirtti...

YHT projelerine 2020'de 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak!

2020 Yılı Yatırım Programı kapsamında, yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine bu yıl yaklaşık 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak.

Trabzon'da yaylalardaki 9 kaçak yapının inşaat temeli kapatıldı!

Trabzon Köprübaşı'ndaki yaylalarda bulunan 9 kaçak yapının inşaat temeli doldurularak kapatıldı. İş makineleri yayla ve meralardaki kaçak yapıların yıkımı için bölgede çalışmalar yaptı...

Yeşil Yapı 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı 1 Ocak 2019 – 30 Eylül 2019 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal tablosunu yayınladı...

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

Fi Yapı mağdurları 9 Aralık'ta toplanıyor!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebi ile mağdur olan vatandaşlar geçtiğimiz günlerde başladığı eylemlerine ara vermeden devam ediyorlar. Fi Yapı mağdurları 9 Aralık Pazar günü Fi Side proje alanı önünde toplanacaklar. 

Konya'da 9 ayda 18 bin 189 daireye yapı ruhsatı verildi!

Konya ili 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde yapı ruhsatı verilen bina sayısında 3’üncü oldu. Konya'da 9 ayda 18 bin 189 daireye yapı ruhsatı verildi.

Semerkand Yapı 9. gayrimenkul fuarı Haberi

Semerkand Yapı 9. gayrimenkul fuarı

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da olmak üzere 18 konut ve ticari gayrimenkul projesine imza atan Semerkand Yapı, 19'ncu projesinde İstanbul'un eski ve merkezi semtlerinden Bakırköy Zuhuratbaba bölgesini seçti. Proje 25-26 Nisan tarihlerinde düzenlenecek 9 Gayrimenkul Fuarı'yla birlikte Arap coğrafyası ve Avrupa ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşacak. 


Yeni...