29 / 04 / 2024

Semerkand Yapı en yeni projesi

Semerkand Yapı en yeni projesi

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor..

Semerkand Yapı konkordatodan çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan Semerkand Yapı A.Ş. konkordatodan çıktı.

Anthaven'da örnek konutlar hazır!

Ant Yapı, en özel projelerinden Anthaven’ı tanıttı. Anthaven’da konutların bazıları kanal boyunca uzanıyor...

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

Yapıen İnşaat 7 yılda 500 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, Yapıen İnşaat'ın, son 7 yılda toplam 150 milyon liralık bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi..

Yapıen İnşaat’tan 500 milyon TL’lik yatırım!

Yapıen İnşaat, son 7 yılda toplam 150 milyon TL’lik bir yatırımı hayata geçirdi. Yapıen İnşaat, gelecek 5 yıl içerisinde 500 milyon liralık yatırım seviyesine ulaşmayı hedefliyor. 

Seha Yapı en çok proje üreten 6. şirket oldu!

Seha Yapı, Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri ödül törenine Türkiye'nin en çok proje üreten 6. şirketi ödülüne layık görüldü. 

Yapıen İnşaat'tan 1.300 konut geliyor!

Türkiye'deki bir çok okul, hastane ve altyapı projesine imza atan Yapıen İnşaat, konut sektörüne girdi. Firma, farklı bölgelerde 1.300 konut hayata geçirecek.

Bostancı Deluxe'ün lansmanı yapıldı! Yüzde 5 peşinatla!

Yapıen İnşaat, İstanbul’daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe'ü lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa çıkardı.

Bostancı Deluxe basın lansmanı 10 Kasım'da!

Yapıen İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe düzenlecek olan basın toplantısı ile basına tanıtılacak. 

Konut sektörü 2018'e hızlı bir giriş yapacak!

Özyurtlar Holding, Cihan İnşaat, Kar Group, Bahaş Holding, İnsay Yapı, Yapıen İnşaat, 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanları konut satış rakamlarını değerlendirdi. Patronlar rakamların sevindirici olduğunu söylüyor....

Bostancı Deluxe fiyat listesi açıklandı 2017!

Toplam 61 daireden meydana gelen Bostancı Deluxe projesi  Yapıen İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor. Bostancı Deluxe fiyat listesi açıklandı 2017...

Bostancı Deluxe Projesi'nde avantajlı fiyatlar!

Türkiye’nin birçok şehrinde teslim ettiği nitelikli projeleriyle dikkat çeken Yapıen İnşaat, İstanbul’daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe'ü lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor...

Semerkand Yapı en yeni projesi Haberi

Semerkand Yapı en yeni projesi

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor. Şirket en son projesinde lokasyon olarak Bakırköy Zuhuratbaba'yı seçti. Zuhuratbaba'da eski Lunapark'ın olduğu 8 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselmekte olan ve toplam 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşan Semerkand Line Bakırköy projesi, İstanbul'da 24-26 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen 9'uncu " Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi'nde yerini aldı. Semerkand Yapı, fuarla Bakırköy projesiyle birlikte Arap coğrafyasına da açılmayı hedefliyor. Özellikle Körfez ülkelerinden başta Abu Duabi, Kuveyt, Katar olmak üzere Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Dubai, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak'tan gelecek 5 bin yabancı yatırımcının fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Bu yılki fuarda ayrıca Hollanda, Almanya...