29 / 04 / 2024

Semih Aldatmaz

Semih Aldatmaz

Ceneviz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Melih Aldatmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Semih Aldatmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 22 Eylül'de Şişhane, Şahkulu Mahallesi'nde kuruldu.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

Sefez Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefez Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Pulat, Semih Edemen ve Serkan Ayboğan ortaklığında kuruldu.

Andra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cantekin Büyük, Mehmet Büyük, Muhammet Şeref ve Semih Ayaz ortaklığında kuruldu.

Ekc Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekc Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Semih Ekici tarafından kuruldu.

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

Kayseri'de 2010 öncesinde inşa edilen binalar için uyarı!

Jeofizik Mühendisleri Derneği Kayseri İl Temsilci Semih Oybak, Kayseri'de 6 büyüklüğünde deprem yaşanabileceğini belirterek 2010 yılı öncesinde inşa edilen binaların kentsel dönüşüme dahil edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

Dünyayı ve Türkiye'yi 2040 Yılında Neler Bekliyor?

Dünya ve Türkiye nüfusu gün geçtikçe artıyor.  Bu durumla ile birlikte gelecek yıllarda yaşanabilecek senaryolar şimdiden tartışılmaya başladı. Makine Mühendisi Semih Çalapkulu, 2040 yılında Türkiye'yi ve Dünya'yı nelerin beklediğini kaleme aldı. İşte Çalapkulu'nun o yazısı...

Menesa Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menesa Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akdağ tarafından kuruldu.

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Semih Demirhan tarafından açıldı.

Semih Aldatmaz Haberi

Semih Aldatmaz

Ceneviz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Melih Aldatmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Semih Aldatmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 22 Eylül'de Şişhane, Şahkulu Mahallesi'nde kuruldu.


Ceneviz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...