03 / 05 / 2024

Semih Sarısoy

Semih Sarısoy

Presto Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Korhan Kodaman, Nurullah Yalınızoğlu, Semih Sarısoy tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

Bernoulli Mühendislik Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bernoulli Mühendislik Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kaan Sarısoy tarafından kuruldu. 

Sefa Sarısoy: 2016'da iki Monaco büyüklüğünde proje yaptık!

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Konutta aidat sorununa kesin çözüm!

Ersa Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Sarısoy, “Doğru Mekanik Mühendislik çözümleri, konutlarda tüketici için sorun haline gelen yüksek aidat sorununa kesin çözüm getiriyor.”

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Semih Sarı vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Semih Sarı vefat etti. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri taziye ilanı yayınlattı..

Sinop Ayancık taş ocağı ÇED raporuna tepki!

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çaylıoğlu köyüne Mitto isimli firmanın kalker ocağı tesisi kurdu. Ayancık Çevre Koruma Derneği Başkanı Mukaddem Sarısoy, şirketin aldığı ÇED olumlu kararının, hukuka uygun olmadan verildiğini söyledi.

Gayrimenkulde fiyatlar yerli yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektöründe fiyatların bir an önce aşağıya çekilerek, yerli yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Uğur Şayan ve Yusuf Sarısoy tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.

Granitaş 2 yılda kapasitesini 1.5 milyon metrekare artırdı!

Yurt genelinde yedi adet granit ocağı bulunan Granitaş, bu ocaklardan çıkardığı graniti kendine ait beş fabrikada işliyor. Granitaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Sarısoy açıkladı.

Valente Tasarım ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Valente Tasarım ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Gülüzar Sarısoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Ataşehir, K Yapı Plaza'da kuruldu.

Semih Sarısoy Haberi

Semih Sarısoy

Presto Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Korhan Kodaman, Nurullah Yalınızoğlu, Semih Sarısoy tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta kuruldu. 


Presto Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu dış cephe izolasyonu ile ısı yalıtımlı ses yalıtımlı yangın yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapabilir.


Presto Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Hancıoğlu Caddesi, Menekşe Sokak,...