21 / 05 / 2024

Semih Uz İnşaat iletişim

Semih Uz İnşaat iletişim

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Uz ve Semih Uz tarafından kuruldu.

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Uz Bosfor Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uz Bosfor Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Enuştekin tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Global Turk Uz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Turk Uz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram Yerlikaya, Khumoyum Mırzo Kobıljonov, Kodırjon Mamatov ve Tajıdın Khamıdov tarafından kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aydın tarafından kuruldu.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Semih Yalçın'dan Ayasofya açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ayasofya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ayasofya üzerinde tasarruf hakkı Türk milletine aittir" dedi...

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Uz ve Semih Uz tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Semih Uz İnşaat iletişim Haberi

Semih Uz İnşaat iletişim

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Uz ve Semih Uz tarafından kuruldu.

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...