01 / 05 / 2024

Semiha Çolpan

Semiha Çolpan

Selina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semiha Çolpan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, İstanbul Outlet Park AVM'de kuruldu.

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Semiha Yücel ve Yalçın Agırbaş ortaklığında kuruldu.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Sistemkoin CEO'su Tolgahan Çolpan'dan milyonluk vurgun!

Sistemkoin'in tutuklu CEO'su Tolgahan Çolpan'ın seyirci olarak katıldığı bir üniversite panelinde kendini sponsor olarak tanıtıp çok sayıda üniversite öğrencisini dolandırdığı ortaya çıktı. 

İzmir'de kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

İZSİAD Başarı Hikayeleri Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Güneş, "Bugün İzmir’in gündeminde olan kentsel dönüşüme ada bazında bakılmalı; ada dönüşmeli, parsel değil. Bu dönüşüm olursa onun adı kentsel dönüşüm olur" dedi.

Sesta İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sesta İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semiha Akdağ tarafından kuruldu.

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Gürsoy ve Semiha Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Joyart Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joyart Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semiha Didem Sevinç tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Arsa simsarlarına karşı dikkat edin!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, arsa simsarlarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Hisseli parsel satışında mağdur olmayın!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, hisseli satışlar ile ilgili yapılan incelemelerde, parsellerin 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında söz konusu taşınmazların tarımsal alan olarak belirlendiğini söyledi.

Çorlu Belediye Başkanı Oktay Çolpan'dan imar barışı uyarısı!

Tekirdağ Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, İmar Barışı kapsamında uygulanacak Yapı Kayıt Belgesi başvurularının 31 Aralık 2018 tarihinde sona ereceğini hatırlattı.

Semiha Çolpan Haberi

Semiha Çolpan

Selina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semiha Çolpan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Selina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat Sektörü a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...