21 / 05 / 2024

Semiha Şakir İlkokulu ihale

Semiha Şakir İlkokulu ihale

Radikal'in haberinin ardından İstanbul Valiliği açıklama yaptı: 2 yıldır yıkılamayan riskli okul için ihaleye çıkılıyor. Bahçedeki sorunlu bina için ise 'acilen' kiralık yeni yer aranıyor.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Şakir Duman, Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez GYO'nun Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi,Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi Şakir Duman, görevinden ayrıldı.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Şakir Kutluay: 1+1 ev yapmıyoruz huzur vaat ediyoruz!

Karpaş Karacanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kutluay, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Çanakkale’de lüks inşaatlara imza attıklarını söyleyen Kutluay, 1+1 tipinde proje yapmadıklarını belirtti.

Emre Altuğ'un annesinin evini Semiha Yankı aldı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

Şakir Duman, Körfez GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Şakir Duman, Körfez GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Gassan Şakir, Türkiye'de emlak sektörüne giriyor!

Ortadoğu yatırımları ile tanıtan Gassan Şakir, rotasını Türkiye'ye çevirdi. Gassan Şakir, Türkiye'de emlak sektörüne giriyor.

Dina Topbaş Mütevelli indirimden ev eşyası aldı!

Merhum Semiha Şakir'in torunu Dina Topbaş Mütevelli önceki gün Etiler Akmerkez'de alışveriş yaptı. Mağazaların indirimli bölümlerinden ev eşyası aldı.

Bodrum Cevat Şakir caddesi yenileniyor!

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yokuşbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinden başlayarak Cevat Şakir Caddesi boyunca asfalt yenileme çalışması başladı.

Şakir Umutkan: İnşaat sektörü 1,9 milyon kişiye iş imkanı sağlıyor!

Şakir Umutkan, 1,9 milyon kişiye iş sağlayan ve 100'ün üzerinde sanayi ve hizmet sektörünün ana müşterisi olan inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinde vazgeçilmez bir yere sahip olduğunu söyledi.

Şakir Umutkan: İnşaat sektörü 1.9 milyon kişiye istihdam sağlıyor!

BTSO Üyesi Şakir Umutkan, 1.9 milyon kişiye iş sağlayan ve 100'iin üzerinde sanayi ve hizmet sektörünün ana müşterisi olan inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinde vazgeçilmez bir yere sahip olduğunu söyledi.

Semiha Şakir İlkokulu ihale Haberi

Semiha Şakir İlkokulu ihale


İstanbul Valiliği, depreme dayanıksız olduğu 2 yıl önce tespit edilen ancak bahçesindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı bina yüzünden yıkılamayan Kadıköy’deki Semiha Şakir İlkokulu’nun gelecek eğitim yılı güçlendirilmiş binasında eğitime başlayacağını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada okulun yıkılıp yeniden yapılması planında ihale aşamasına gelindiğini, İl Müdürlüğü’ne bağlı bina için de kiralık yer arandığı belirtildi. 

Radikal, dün ‘Tehlikeli inatlaşma’ başlığıyla depreme dayanıksız Kadıköy Semiha Şakir İlkokulu’nun iki yıldır, bahçesindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı bina yüzünden yıkılmadığını Türkiye ’ye duyurmuştu. Habere göre: İstanbul Valiliği’nin kamu binalarının depreme karşı hazır hale getirilmesi için 2 yıl önce yaptığı analiz çalışmasında Kadıköy’deki Semiha Şakir İlkokulu depreme dayanıksız çıktı. 

1999 yılı öncesinde yapılan okulun İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Kapasitesinin...