22 / 07 / 2024

Semra Akyol

Semra Akyol

Galaksi Yatırım Madencilik Anonim Şirketi, Semra Akyol Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maltepe, Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi 'nde kuruldu.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Akyol tarafından kuruldu.

Kubilay Akyol kimdir? Ne mezunu?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kubilay Akyol kimdir? Kubilay Akyol ne mezunu? İşte ayrıntılar...

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kenan Akyol tarafından kuruldu.

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Akyol kuruldu.

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Semra Davulcu tarafından kuruldu.

Yoldan İnşaat Reklam Film Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Yoldan İnşaat Reklam Film Organizasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Akyol tarafından kuruldu.

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited  Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Esra Akyol tarafından kuruldu.

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Semra Kahraman tarafından kuruldu.

Onursal Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Onursal Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semra Görmez tarafından kuruldu.

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akyol tarafından kuruldu.

Semra İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Semra İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli’de 950 bin TL sermaye bedeli ile Semra Şencan tarafından kuruldu.

Mineo Otel Turizm İşletmeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mineo Otel Turizm İşletmeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyol ve Mehmet Fatih Adıyaman ortaklığında kuruldu.

Semra Akyol Haberi

Semra Akyol

Galaksi Yatırım Madencilik Anonim Şirketi, Semra Akyol Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.


Galaksi Yatırım Madencilik Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. 2.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3.Şirket amacı gereği yurt içinde ve yurt dışında fuarlara katılabilir. 4.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. 5.Şirket...