08 / 05 / 2024

Semra Uygur

Semra Uygur

Mimarlık Merkezi, her ay, yapılmakta olan yeni bir proje üzerinden, tüm katılımcılarıyla beraber, kenti, ana aksların dinamiğini, gelişimini, değişimini, mevcut ve de gelecek öngörülerini tartışıyor

Semra Uygur kimdir?

Yedisi birincilik olmak üzere otuz yedi ödül ve mansiyon sahibi olan Semra Uygur kimdir? Semra Uygur, Özcan Uygur ile Uygur Mimarlık'ı ne zaman kurdu? Uygur Mimarlık projeleri nelerdir?

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki 3 dönümlük alan Samsat Belediyesine 6.500 TL'ye kiralandı iddiası Meclis'te!

arazinin aylık 6 bin 500 TL'ye kiralanmış olması Meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, konuyla ilgili sorular yöneltti. İşte ayrıntılar...

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 99 bin TL sermaye bedeli ile Ausılıı Ozturk ve Semra Coşkuntuna ortaklığında kuruldu.

Ecosteel Mimari Sistemler Limited Şirketi kuruldu!

Ecosteel Mimari Sistemler Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uygur Öztürk tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Legacy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Legacy Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane'de Uygur Kahaoğlu ve Selma Elmas Uysal ortaklığında kuruldu.

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berke Alper Turan, Ersin Turan ve Semra Turan ortaklığında kuruldu.

Trendo İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trendo İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Selim Uygur tarafından kuruldu.

Agc Grup İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agc Grup İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Hüseyin Kaymaz, Kenan Uygur ve Stefan Strohmeıer ortaklığında kuruldu.

Almanlardan Volkswagen'e o ülkedeki fabrikanı kapat çağrısı! İşte gerekçesi

Almanya'da çelik işçilerinin örgütlü olduğu IG Metall Sendikası Başkanı Jörg Hofmann, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ne yönelik insan hakları ihlali iddiaları nedeniyle Alman otomotiv üreticisi Volkswagen’e bölgedeki fabrikasını kapatması çağrısı yaptı.

Semra Uygur Haberi

Semra Uygur


Mimarlık Merkezi, her ay, yapılmakta olan yeni bir proje üzerinden, tüm katılımcılarıyla beraber, kenti, ana aksların dinamiğini, gelişimini, değişimini, mevcut ve gelecek öngörülerini tartışıyor.


Her ay, bir güncel proje, MiMARLIK MERKEZi’nde tasarımcıları, işvereni, yüklenicisi ve ilgili tüm tarafları ile sunulmaya ve tartışılmaya devam ediyor.Forumlar, tüm mimarlık ve sektör paydaşlarını sağlıklı bir diyalog ve eleştiri ortamı için biraraya getirmeyi, mimarlık öğrencileri ve meslek pratiğinin yeni katılımcıları için, mesleki karar, üretim ve süreçlere dair tüm aşamalar , sorunlar ve çözümlerin tarafların ağzından dinlenebileceği paylaşımcı bir ortam sunmayı amaçlıyor.


SERANiT sponsorluğuyla hayata geçirilen, ANKARA’YI DEĞiŞTiREN PROJELER 10/10 forum serisinin yedincisi, bu ay,

‘Şehrin Müzik Kutusu’ teması altında , 17 yıl sonra hayata geçen bir tasarımı,  AKM CSO KONSER SALONU Projesini’ni sunuyor ve tartışıyor.


ANKARA’YI DEĞiŞTiREN PROJELER...