25 / 07 / 2024

Şems-i Sivası Meydan Projesi ödülleri

Şems-i Sivası Meydan Projesi ödülleri

Bahadır Kul Mimarlık tarafından tasarlanan ve projelendirme aşamasındaki meydan projesi işvereni Sivas Belediyesine prestijli bir ödül getirdi

Milli Emlak, Sivas’ta yüzde 50 indirimle 46 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Sivas ili, Divriği ilçesine bağlı 46 araziyi satışa çıkardı. Divriği Milli Emlak Şefliği tarafından satılacak arsalar için peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkânının sunulacağı öğrenildi.

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Peşin ödeyene yüzde 20 indirim de var! 

Sivas Divriği Milli Emlak Şefliği, Sivas ili, Divriği ilçesinde yer alan 25 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Sivas Divriği'nde yer alan arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Sivas'ta 12.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Sivas 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kızılırmak Mahallesi'nde yer alan tarlayı 12 milyon 408 bin 445 TL'ye icradan satıyor...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Almanya'da konut kiralarındaki artış protesto edildi!

Almanya'da özellikle büyük kentlerde artan konut kiraları protesto edildi. Birçok örgütün çağrısıyla başkent Berlin'de gerçekleştirilen gösteride binlerce kişi Alexander Meydanı'ndan Karl-Marx-Allee Caddesi ve Warschauer Caddesi üzerinden Kreuzberg semtine yürüdü.

Osmangazi Meydanı için 143 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın senelerdir ihtiyaç duyduğu ve merakla beklediği Osmangazi Meydanı projesini kamuoyuna tanıttı.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Sivas açık hava müzesine dönüşüyor!

Sivas meydanını yeniden cazibe merkezi haline dönüştüren Başkan Sami Aydın, “Şehir meydanı altında kapalı otoparkı, üstünde barındırdığı tarihi eserlerle adeta bir açık hava müzesi haline geldi” diye konuştu. 

Luxera Meydan kampanyalı ödeme planı ve fiyat listesi!

Luxera Gayrimenkul'ün  İstanbul Bağcılar-Mahmutbey lokasyonunda inşa ettiği Luxera Meydan'da fiyatlar 445 bin TL'den başlıyor..

3S Kale Holding'den Divriği'ye 5 milyon liralık meydan!

3S Kale Holding tarafından 5 milyon liralık yatırımla projelendirilen Sivas'ın Divriği ilçesinde yaptırılan Cumhuriyet Meydanı açıldı. 

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Şems-i Sivası Meydan Projesi ödülleri Haberi

Şems-i Sivası Meydan Projesi ödülleri


Bahadır Kul Mimarlık tarafından tasarlanan ve projelendirme aşamasındaki meydan projesi işvereni Sivas Belediyesine prestijli bir ödül getirdi BAHADIR Kul Mimarlık (BKA) tarafından tasarlanan ve projelendirme aşamasındaki Meydan projesi işvereni Sivas Belediyesine prestijli bir ödül getirdi. Türkiye'de yerel yönetimlerin katıldığı 'Yerel Yönetimler Ödülleri' yarışmasından ödül kazanan projenin, Sivas'a özgü güçlü bir değer oluşturması, özgün bir hikâye anlatabilmesi ve halk tarafından kucaklanacak kamusal alan fikri olması ile ödüle layık görüldüğü belirtildi. Şems-i Sivası Meydanı projesinin; Sivas'ın kentsel gelişim dinamikleri ve tarihi-ktiltürel miras değerlerini ön planda tutacak olması, hem Sivas halkı ve hem de dışarıdan gelen ziyaretçiler ile etkileşim sağlayacak bir meydan olmasının projeyi öne çıkaran etkenlerden olduğu paylaşıldı


Gazete...