23 / 07 / 2024

Semt Gayrimenkul kimin 

Semt Gayrimenkul kimin 

Semt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Hüseyin Yıldız ve aydın Yıldız ortaklığında 20 milyon 440 bin 776 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 704 Ada 4 Parsel (Semt Bahçekent 1-2) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Semt Bahçekent Gayrimenkul Değerleme Raporu!

Emlak Konut GYO tarafından "İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi" (Semt Bahçekent) projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınlandı. 

Semt Bahçekent ihalesine 5 dev teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından önce tasfiye edilen daha sonra ihaleye çıkarılan Semt Bahçekent'in ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 5 firmadan teklif geldi...

Semt Bahçekent 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Semt Bahçekent 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Semt 1 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semt 1 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Aydemir Kurtoğlu tarafından kuruldu. 

Semt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kurudu!

Semt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Hüseyin Yıldız ve aydın Yıldız ortaklığında 20 milyon 440 bin 776 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Semt Gayrimenkul kimin  Haberi

Semt Gayrimenkul kimin 

Semt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 20 milyon 440 bin 776 TL sermaye ile bugün Hüseyin Yıldız ve aydın Yıldız ortaklığında kuruldu. 

Semt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul, yatırımı yapmak ve özellikle konut, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi, gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak.. ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler.


Semt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  adres; KOŞUYOLU MAH.KATİP SALİH SOK. NO:18/1...