30 / 04 / 2024

Şen İstanbul Yapı kimin

Şen İstanbul Yapı kimin

Şen İstanbul Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Şen tarafından kuruldu.

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 10.000,00 TL sermeye bedeli ile Doğan Şen tarafından kuruldu.

İnşaatın en temel yapı malzemelerinden çimento ve demire zam geldi mi? Çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan çimento ve demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Çimento fiyatları kaç lira? Demir fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Engin Can Karadeli tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Hd İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hd İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Çağlar tarafından kuruldu.

Rasyonel İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ertuğrul tarafından kuruldu.

Dg İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dg İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gülüştür tarafından kuruldu.

İstanbul'da yeni dönem! Artık zorunlu!

İstanbul'da imar yönetmeliğinde yeni bir döneme geçiliyor. Taslakta, 1000 metrekareyi aşan parsellerde, alışveriş merkezi ve inşaat alanı 5 bin metrekareyi geçen ticari yapılarda binaları zemin suyundan korumak için çatı ve zemin sularının yer altında yapılacak sarnıçta toplanması zorunlu tutuldu.

Şemsi Paşa Cami'nde çelik konsol sistemi uygulaması başladı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, boğazın en özel yapılarından Şemsi Paşa Cami’ni ve Üsküdar sahilini tahrip eden 2015 tarihli proje yerine, sökülüp takılabilen çelik konsol sistemi uygulamasını başlattı. 

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yiğit tarafından kuruldu.

Şen İstanbul Yapı kimin Haberi

Şen İstanbul Yapı kimin

Şen İstanbul Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Şen tarafından kuruldu.

Şen İstanbul Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat yapımı,inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak.Her türlü gayrimenkulün yapımı,alımı,satımı,yurtiçi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri,Taşeronluk hizmetleri ve Proje fizibilite,tasarım,planlama,danışmanlık yapmak ve yaptırmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,Otel,tatil köyleri inşa etmek,kiraya vermek,kiralamak. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı...