21 / 07 / 2024

Sena Asel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Sena Asel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Sena Asel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baver Oruç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Yayla Sokak 'ta kuruldu.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Asel Yol İnşaat Müteahhitlik Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Yol İnşaat Müteahhitlik Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fırat Altınay tarafından kuruldu.

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Vuran ve Şahin Aslan ortaklığında kuruldu.

Mehmet Sena Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Sena Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Bingöl tarafından kuruldu.

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirze Mehmet Önkaya tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sena Turizm Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sena Turizm Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyat!

6 katlı 4 blok şeklinde inşa edilen Yakuplu Asel Evleri 154 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşuyor. Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyatları 200 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyat!

6 katlı 4 blok şeklinde yükselen Yakuplu Asel Evleri 154 adet daireden meydana geliyor. Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyatları 220 bin TL'den başlıyor .

Sena Asel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Asel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baver Oruç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Yayla Sokak 'ta kuruldu.

Asel Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Ataol Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Rumeli Caddesi'nde kuruldu.

Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi 18 Şubat 2015'te, 650 bin TL sermaye ile Ziya Baki Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Sena Asel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Sena Asel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Sena Asel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baver Oruç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Yayla Sokak'ta kuruldu. 


Sena Asel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...