07 / 07 / 2024

Sena Gurup Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sena Gurup Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sena Gurup Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Gaygusuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Müzdelife Sokak'ta kuruldu.

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çatal, Derya Çatal, Sena Çatal ve Sinan Çatal ortaklığında kuruldu.

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Fide Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fide Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Rüveyda Sena Yücel tarafından kuruldu.

Fide Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fide Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Rüveyda Sena Yücel tarafından kuruldu.

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Piyasayı elektrik korkusu sardı Temmuzdan sonra yüzde 86’ya kadar zamlı almak zorunda kalacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun son aldığı kararla birlikte mesken hariç 80 bin TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen abone grubu tüketicileri ulusal tarife sisteminden çıkarılacak. Böylelikle bu gurup elektriği yüzde 86’ya kadar zamlı almak zorunda kalacak.

Tk Gurup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tk Gurup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Tuncay Kara tarafından kuruldu.

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Sena Gurup Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sena Gurup Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sena Gurup Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Gaygusuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Sena Gurup Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü binaların ısı, ses, titreşim çatı izolasyonu yalıtımlarını akustik projelerini yapmak.  dış cephe izolasyonu yapmak, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak ve yaptırmak. B- Yurt içi ve yurt dışında her türlü binaların dış cephe kaplama, ses yalıtımı, ısı yalıtımı ve su yalıtım  malzemelerinin alımı, satımı, imalatı, uygulaması, montajı, ithalatı ve ihracatını yapmak, yaptırmak konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek.  C- Yurtiçi ve yurtdışı her türlü mimarlık hizmetleri vermek. Şehir ve imar planları hazırlamak. Her türlü konut işyeri   yol, köprü, alt ve üst...