19 / 05 / 2024

Sena Kara

Sena Kara

Seka Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sena Kara tarafından 1 milyon 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi'nde kuruldu.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu'nun kına gecesinden kareler!

Ali Ağaoğlu kızını evlendiriyor. 24 Aralık’ta Koray Kırcal’la nikâh masasına oturacak olan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi, önceki akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı durdu!

GENELKURMAY Başkanlığı, Isparta’da inşa edilen Kara Havacılık Okulu’nun yüklenicisiyle sözleşmeyi feshetti.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Cem Kara'dan KİPTAŞ bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Manisa Bayırı Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Cem Kara harita ve parseller üzerinde vatandaşları bilgilendirdi.

Erzurum Karaçoban'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir’in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu projesi revize edildi!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Isparta Kara Havacılık Okulu Projesi'nde revizyona gidildi. Proje tamamlanma aşamasına gelirken, Etimesgut Kara Havacılık Okulu Komutanlığı'nın tamamen Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hayrettin Cakas tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Recep Karaç tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Sena Kara Haberi

Sena Kara
Seka Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sena Kara tarafından 1 milyon 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Seka Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü zemin etüdü yaparak arsa ve arazilerin taşıma güçlerini hesaplar, sondaj çalışmalarını yapar, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etütleri, hidrojeolojik etütler, sıcak su etütleri, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sondaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanmasını yapar. Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut,...