05 / 05 / 2024

Sensörlü LED Tüp

Sensörlü LED Tüp

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Sensörlü LED Tüp’ ile harekete duyarlı bir aydınlatma sağlayarak verimli enerji kullanımını sağlıyor.

3 üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi kuruldu!

Atılım Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak 3 yeni Tıp Fakültesi kuruldu..

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Gaziantep Alleben Tıp Merkezi hizmete açıldı!

Gaziantep yeni tıp merkezine kavuştu. Birçok branşta hizmet vermek üzere açılan Alleben Tıp Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kurdelayı keserken hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu!

İzmir ulaşımını rahatlatacak Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu. Karayolları Müdürlüğü'nce son şekli verilen geçit projesinin bir ayağı Narlıdere Sahil Evleri, diğeri ise Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı olacak. 

GoldMaster, Sensörlü LED Tüp ile verimli aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Sensörlü LED Tüp’ ile harekete duyarlı bir aydınlatma sağlayarak verimli enerji kullanımını sağlıyor.

Ekrem Demirtaş: Körfez Tüp Geçit Projesi önemli bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İTO Başkanı Demirtaş: İzmir Körfez Tüp Geçiti hayati bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

YÖK Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulmasını onayladı!

Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi olmayan tek il olan Uşak, fakültesine kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu, Uşak'a Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladı. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, fakültenin yakın zamanda açılacağını müjdeledi.

Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulacak!

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması yönündeki teklif YÖK tarafından kabul edildi'' dedi.

İzmir Körfez Tüp Geçidi eleştirileri yanlış!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'ne yönelik eleştirileri doğru bulmadığını bildirdi.

Körfez Tüp Geçit Projesi İzmir trafiğini rahatlatacak!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'de yapımı planlanan Körfez Tüp Geçit Projesi'nin nostalji yolu olmadığını, kilitlenen İzmir trafiğine çözüm sağlayacağını bildirdi.

Özel üniversiteler Topkapı Yenibosna arasında tıp fakültesi için yer arıyor!

İstanbul'daki özel üniversiteler Topkapı-Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkezefendi'de hayata geçti...

'Körfez Tüp Geçiş Projesi iyi incelensin'!

İzmir'in iki yakasını buluşturacak Körfez Tüp Geçiş Projesi’yle ilgili iş dünyası temsilcileri 2017-2022 arasındaki beş yıllık inşaat süresinin öne çekilmesini, çok iyi inceleme gerektiğini söylüyor...

Sensörlü LED Tüp Haberi

Sensörlü LED Tüp


Teknoloji ve elektronik sektörlerindeki deneyimini ve birikimini kullanarak, aydınlatma sektöründe de lider firma olmayı hedefleyen GoldMaster, Sensörlü LED Tüp ile ışığın en verimli şekilde kullanılmasını sağlıyor.

LED tüp üzerinde bulunan sensör sayesinde hareketi algıladığında, %100 güçle yanarken, 1 dakika sonra %50 düşük güç ve belli bir süre sonrada 7/24, %10 güçle yanmaya devam ediyor. Zifiri karanlıkta kalmayı engelleyen bu sistem sayesinde, ortamdaki harekete bağlı olarak ihtiyaç olduğu miktarda optimum ışık kullanılması sağlanırken, böylece enerji tasarruf ve verimliliği de ön planda tutuluyor.




GoldMaster Sensörlü LED Tüp, güç ayarını dali-dim sistemi ile step-dim şeklinde elektronik olarak yapmaktadır. Özellikle alışveriş merkezi, koridor, kapalı otopark, okul, fabrika ve atölyelerde sıklıkla kullanılan ürün, enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda yüksek teknolojiyle akılcı bir çözüm...