02 / 05 / 2024

Sento serisi 2017

Sento serisi 2017

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

Ebru Özdemir: 3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter!

3. havalimanıyla ilgili yer tartışmaları sürüyor. Bu tartışmalar sürerken ihaleyi kazanan Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu’ndan ilk açıklama geldi. Ebru Özdemir '3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter' dedi.

Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası içinde Kartal'da hayata geçirilen Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler 24 ay sonra! İstanbul projesinde toplam 400 adet konut yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Kale Zen serisi ile banyolarda huzurlu bir atmosfer yaratıyor!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, suyun huzur veren gücünü ve Uzakdoğu’nun dingin atmosferini ‘Zen’ serisi ile banyolara getiriyor.

ACO Passavant serisi ile yangın riskini düşürüyor!

ACO, yapılardaki yangınlara karşı drenaj sistemlerinin hem daha dayanıklı olması, hem de zehirli dumanın oluşturduğu tehdide karşı geliştirdiği ‘Passavant Serisi’ zemin süzgeçleri ile potansiyel yangın riskini düşürüyor.

3.havalimanın ilk etabı 29 Ekim 2017'de hizmete girecek!

İstanbul' daki yeni havalimanında zemin çalışmaları hızla devam ediyor İlk etap 29 Ekim 2017' de hizmete girecek İstanbul' daki yeni havalimanında zemin çalışmaları sürüyor..

Kale’den banyonuzun ‘inci’si olmaya aday armatür serisi: Perla!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, yumuşak hatlarıyla sade bir görüntüye sahip ‘Perla’ ile banyonuzun ‘inci’si olmaya aday bir armatür serisi sunuyor. ‘Perla’ serisi, yüzde 40 oranında su tasarrufu sağlıyor.

Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor!

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale, özgün tasarım anlayışını simgeleyen ödüllü serisi ‘Beyaz Saray’ ile tüketicilere şık ve kullanışlı bir banyo deneyimi sunuyor. Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor.

Vitra Millenium serisi üç boyutlu efekti veriyor!

Sydney şehrinden esinlenilerek tasarlanan Millenium serisi, yumuşak renkleri ultra modern çizgilerle harmanlayarak, mekânlara farklı bir tarz katıyor.Evlerinde modern tarzı sevenler, doğal renkleriyle öne çıkan Millenium karoları tercih ediyor.

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu!

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu. Digital Tile teknolojisi ile hem duvar hem de sırlı granit olarak üretilen seri, Rona, Espanola ve mozaik dekorları ile döşeme alternatifi sunuyor.

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak. Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Vesta’ Serisi ile mekânlara çarpıcı bir görsellik katıyor.

Hep İstanbul projesi 2017 yılında teslim!

1.424 konutun yer alacağı Hep İstanbul projesi 56 bin 880 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İstanbul Esenyurt Hep İstanbul projesi 2017 yılında teslim ediliyor.

Royal Garden İstanbul Kartal Evleri 2017'de teslim edilecek!

Royal Garden İstanbul Kartal Evleri kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılacak. Proje kapsamında yer alan daireler 20 ve 30 kattan meydana gelen 2 kulede konumlandırılıyor.

Sento serisi 2017 Haberi

Sento serisi 2017


VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.


VitrA’nın yeni Sento serisi, yalın ve sıcak tasarımıyla, İskandinav tarzını banyolara taşıyor. Ferah banyolar yaratan Sento, fonksiyonelliğiyle dikkat çeken mobilyaları ve farklı büyüklükteki mekanlara uygun lavabo ve klozet alternatifleriyle, ailedeki herkesin banyoda aradığı çözümleri bir arada sunuyor.


Bir İskandinav klasiği olan beyaz ile ahşabın dansı, Sento’nun da en önemli özelliklerinden biri. VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan seride, krem ve antrasitin mat tonlarında hazırlanan banyo mobilyaları da yer alıyor. Ayaklı - ayaksız alternatifleri bulunan mobilya çözümleri ile aynalarda led aydınlatma kullanılıyor. Yumuşak hatları ve ince kapağıyla beğeni toplayan Sento klozet ise kolay ve etkili temizlik olanağı sunan Rim-ex teknolojisine sahip.


VitrA’nın yeni banyo serisi, fonksiyonel saklama üniteleriyle de dikkat çekiyor....