27 / 05 / 2024

Şentürkler inşaat adres

Şentürkler inşaat adres

Şentürkler Müteahhitlik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Kangıran tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Sultangazi'de kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Semra Şentürk tarafından kuruldu.

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da Muhittin Aslantürk, Yakup Aslantürk, Coolline Tekstik, Karizma Giyim ve YMA Giyim ortaklığında kuruldu.

Türk inşaat sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2021 yılına umutla başlayan Türk inşaat sektörü, yeni pazarlara odaklanacak. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Balkanlar ve Avrupa’daki eski Doğu Bloku ülkeleri oldu. Türkler, coğrafyanın bir çok ülkesinde yeni şantiyeler kuracak...

Matar Ba: Türkler inşaat işini iyi biliyor!

Senegal Spor Bakanı Matar Ba, 8 Ağustos'ta açılacak Dakar Arena'yı ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Ba, Türk firmalarının yapımını üstlendiği Dakar Arena için "Türkler bu işi biliyor, inşaat işini harika yapıyor'' diye konuştu.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

ENT Reklam İnşaat Bilişim Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENT Reklam İnşaat Bilişim Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Recep Taş ve Yüksel Akça imzasıyla kuruldu.

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

Metin Şentürk İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Şentürk İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Metin Şentürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Bora Sokak'ta kuruldu.

Şentürkler Gayrimenkul Tarım İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Gayrimenkul Tarım İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Kutay Erdoğan tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Migros Sokak'ta kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Şentürkler inşaat adres Haberi

Şentürkler inşaat adres

Şentürkler Müteahhitlik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Kangıran tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Sultangazi'de kuruldu. 


Şentürkler Müteahhitlik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke,armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları,izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak....