18 / 05 / 2024

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 Şubat 2015'te 600 bin TL sermaye ile, Şişli'de Erhan Evlimoğlu Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Özaydın tarafından kuruldu.

Elektra Elektronik dünyaya raylı sistemler için trafo ihraç ediyor!

Elektra Elektronik, transformatör üretimi ile demiryolu sektöründe de önemli role sahip. Raylı sistem projelerinde kullanılan Elektra Elektronik’in trafoları, CE işaretli ve Avrupa standartlarına uygun olarak Türk mühendisler tarafından tasarlanıp ülkemizde üretiliyor.

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Hakımıan tarafından kuruldu. 

Tümsis Tümleşik Elektronik Sistemler Araştırma Geliştirme Yazılım Bilişim San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tümsis Tümleşik Elektronik Sistemler Araştırma Geliştirme Yazılım Bilişim San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Melik Yazıcı, Hüseyin Kayahan, Ömer Ceylan ve Ömer Hızıroğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 Şubat 2015'te 600 bin TL sermaye ile, Şişli'de Erhan Evlimoğlu Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Turkuaz Raylı ve ElektroMekanik Sistemler Anonim Şirketi kuruldu!

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Şişli 'de, Kerim Erkiletlioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Metrodaki bazdan ücret alınacak!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Elektronik Sistemler Müdürlüğü, 2015’te uygulanacak ücret tarifelerini açıkladı.Yeni tarifeye göre mobil iletişim operatörleri metro başta olmak üzere kapalı alanlarda baz istasyonları için ücret ödeyecek.

Ömel Mühendislik yeni tesisi için Nilüfer OSB'de yer arıyor!

Ömel Mühendislik, bu yıl satış odaklı büyümeyle ciroda yüzde 20 artış hedefliyor. Elektronik sistemler hizmetine, gelecek yıl mekanik sistemlerini de eklemenin planlarını yapan şirket, yeni tesis için Nilüfer OSB'de yer arayışında...

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Uslu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da kuruldu.

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı!

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı.

Astel Elektronik yurtdışındaki inşaat projelerine çözüm sunuyor!

Profesyonel görüntü teknolojileri alanında faaliyet gösteren Astel Elektronik; tecrübesini inşaat sektörüyle yurt dışına taşıyor. Astel; inşaat şirketlerinin Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler’deki projelerine çözümler sunuyor.

Metz Elektronik iflas etti!

Metz Elektronik iflas etti. Almanya'nın tanınmış 75 yıllık elektronik firması Metz'in 540 çalışanı iflas haberini basından öğrenince huzursuz oldu. Metz firması 1938 yılında Paul Metz tarafından kurulmuştu.

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Haberi

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi 600 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, Erhan Evlimoğlu Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Uzun mesafe elektrik hatlarının inşaatı (uzun mesafe yüksek gerilim elektirik iletim hatları ile uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altı iletim hatları) 


SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Yüzer Havuz Sokak...