11 / 05 / 2024

Sera Gölü mesire

Sera Gölü mesire

Sera Gölü’nün etrafı mesire alanı oluyor. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'da yer alan Sera Gölü’nün etrafının 360 derece dolanılabilecek bir mesire yeri haline getirileceğini söyledi.

Süleyman Soylu'dan Sera Gölü talimatı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un önemli turizm mekanları arasında bulunan Sera Gölü Tabiat Parkı'nı inceledi.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı yenileniyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından "Sera Gölü Tabiat Parkı Peyzaj Uygulaması" projesi başlatıldı.

İznik Gölü'ne yapılan mesire alanına tepki!

Yaban hayvanların üreme ve konaklama yeri olan İznik Gölü'ndeki sazlıklar doldurularak, mesire yeri yapılıyor. CHP'li milletvekilleri duruma tepki gösteriyor.

Samsat Atatürk Baraj Gölü kıyısında dinlenme tesisi yapılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Atatürk Baraj Gölü kıyısında mesire alanı ve dinlenme tesisi oluşturuluyor.Tesiste çevre düzeni yapılmaya başlandığı bildirildi.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı cazibe merkezi olacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü yürüttüğü çalışmalarla Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı’nı yeniden canlandırarak, cazip bir turizm merkezi haline getirecek...

Sera Gölü'nün etrafı gezilebilecek!

Sera Gölü'nün birinci etap proje çalışmalarının tamamlandığını ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun onayından geçtiğini ifade eden Vali Öz, 'Gölle ilgili iki aşamalı projesi var' dedi.

Sera Gölü’nün etrafı mesire alanı oluyor!

Sera Gölü’nün etrafı mesire alanı oluyor. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'da yer alan Sera Gölü’nün etrafının 360 derece dolanılabilecek bir mesire yeri haline getirileceğini söyledi.

Gül Park Mesire Yeri İzmir'in en büyük mesire alanı olacak!

Konak Belediyesi'nin 2012 Ocak ayında temelini attığı, Gültepe'de yer alan ve İzmir'i kuşbakışı gören mesire alanının çalışmaları tamamlandı. Gültepe Çınartepe'de bulunan alan hizmete girdiğinde kentteki en büyük yeşil alan olacak.

BoConcept, Sapanca Gölü'nde çift kişilik tatil hediye ediyor

Dünyanın önde gelen tasarım mobilya markası BoConcept'in Etiler mağazasında temmuz ayı boyunca devam edecek 'şžehre Mola Verin' kampanyası ile yapacağınız 5 bin euroluk alışverişlerinizde Sapanca Gölü kenarında çift kişilik bir haftasonu tatili kazanacaks

Abdullah Gül, şžumnu'da 7,5 milyon euroluk temel attı!

Yerel kıyafet giyen kızlar Cumhurbaşkanı Gül 'e ekmek ve baharat ikram etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türklerin yoğun olarak yaşadığı şžumnu 'da sevgi seliyle karşılandı

Abdullah Gül, Doğuş Holding'in yaptığı Sofya metrosu inşaatında!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bulgaristan'da Türk yatırımcıların projesini ziyaret etti. Doğuş Holding tarafından yapılan Sofya Metrosu şantiyesinde incelemelerde bulunan Gül, Bulgar işadamlarına Türkiye'de yatırım çağrısı da yaptı

Küçükçekmece Göl Konutları 'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor!

TOKİ tarafından satışa sunulan Küçükçekmece Göl Konutları'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor, 155 bin 623 TL'ye kadar yükseliyor. İhale bugün saat 14.00'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın açık arttırması bugün yapılacak! 142 bin TL'ye!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları Kapsamında inşa ettirilen 15 adet konut,  bugün   gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa  sunulacak. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Açık attırma Eskidji tarafından

Sera Gölü mesire Haberi

Sera Gölü mesire

Milletvekili Faruk Özak ile Sera Gölü projesini inceleyen Vali Öz, proje ile Trabzon’un önemli bir turizm merkezi daha kazanacağını ifade etti. Öz, "Sera Gölü’nün etrafının 360 derece dolanılabilecek bir mesire yeri haline getirilmesi ve orada sosyal donatı alanların oluşması için bir proje ihalesi yaptık. Proje hazırlama süreci devam ediyor. Bugünde projenin gelinen aşamasını beraber değerlendirdik. Projede neler yapılacağını, yeni eklemeleri neler olacağını değerlendirdik. Projeyi en kısa zamanda tamamlayıp yapım ihalesi aşamasına geçeceğiz." dedi.


Sera Gölü’nde ikinci bir aşama olarak dolgu imar planları ile yapılması gereken uygulamalar olduğunu belirten Öz, "Onların da proje ihalesine çıkacağız. Trabzon’un önemli bir turizm merkezi olacak olan Sera Gölü’nün, insanların nefes alacağı önemli bir turizm destinasyonu olması için hep beraber çalışacağız." ifadelerini kullandı.


Milletvekili Faruk Özak da...