23 / 07 / 2024

Seramiğin Yolculuğu sergisi samsun

Seramiğin Yolculuğu sergisi samsun

Seramiğin, kayaların parçalanmasıyla başlayan ve şekillendikten sonra yüksek ateşte pişirilerek yeniden sertleşmesiyle sonlan an zorlu yolculuğunun her aşamasının yansıtıldığı sergi. 8 Mayıs Perşembe gününe kadar gezilebilecek.

İstanbul’da arazi yatırımı için ilçe ilçe mahalle mahalle fırsat bölgeleri.1 yıl sonra mumla ararsınız

Toprak yatırımı yapanların sayısı geçen yıl rekor seviyeye ulaşırken vatandaş nereye yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, toprak yatırımı yapmak isteyenler için İstanbul’u işaret ederek ilçeleri mahalle mahalle açıkladı.

Kartepe Garden Otel için düğmeye basıldı! Sancaktepe'de 1.400 konut yapmıştı, şimdi Kartepe'ye 4 yıldızlı otel yapıyor!

Terminal Yapı ve İndet İnşaat kuruluşu olan Resim Yapı, Kocaeli Kartepe'de 4 yıldızlı otel inşa edecek. Terminal Yapı'nın özellikle konut inşaatı alanında yoğunlaşmak için kurduğu Ortadoğu İnşaat, Resim İstanbul projesiyle Sancaktepe'de 1.394 konut inşa etmişti.

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

TEKCE'nin globaldeki büyüme yolculuğu tam gaz! 20'nci ofisini Dubai'de açtı!

TEKCE, 20'nci ofisini Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de açarak global arenadaki büyüme yolculuğuna devam ettiğini duyurdu. TEKCE, Türkiye, İspanya, İsveç ve Kıbrıs’taki ofislerinin ardından 20'nci ofisini Dubai'de açtı.

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Opel Grandland'in Haziran 2023 fiyatları tek tek açıklandı! İşte Grandland'in dudak uçuklatan Haziran 2023 fiyatları!

Opel Grandland'in Haziran 2023 fiyatları tek tek açıklandı... İşte Grandland'in dudak uçuklatan Haziran 2023 fiyatları... Hemen bu son dakika fiyatlarına bakın...

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

POCO X4 GT için MIUI 14 müjdesi!

POCO X4 GT kullanıcıları için, Xiaomi şirketi MIUI 14 arayüzü güncellemesini yayınlamaya başladı. İşte güncelleme hakkında detaylar!

Xiaomi 11 Lite modeli için MIUI 14 güncellemesi yayınlandı!

Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda sunduğu Xiaomi 11 Lite modelinin MIUI 14 Global sürümünü piyasaya sürdü. Detaylar için buraya tıklayın! 

POCO X3 NFC için MIUI 14 güncellemesi mevcut!

Xiaomi POCO X3 NFC modeli için MIUI 14 arayüzünü piyasaya sürdü. İşte güncellemenin detayları!

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi!

Globaldeki Redmi Note 11 Pro+ modelleri için MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi, geçtiğimiz ay tanıttığı küresel Redmi Note 14 Pro+ modelleri için MIUI 11 arayüzünü kullanıma sundu.

Seramiğin Yolculuğu sergisi samsun Haberi

Seramiğin Yolculuğu sergisi samsun


Kilin sanatla yoğrularak seramiğe dönüşümünün hikayesini anlatan "Seramiğin Yolculuğu" adlı fotoğraf sergisi, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu Samsun Piazza AVYM'nin 3. katındaki Sanat Galerisi nde açılan. Nebahat Ultav, Havva Şener ve Gülhiz sezen'in objektifinden birbirinden ilginç eserlerin yer aldığı sergi, büyük ilgi görüyor. Sergide, kilin ilk halinden son haline kadar geçen tutkulu süreç, fotoğraf kareleri ile bir hikaye tadında anlatılıyor. 

Seramiğin, kayaların parçalanmasıyla başlayan ve şekillendikten sonra yüksek ateşte pişirilerek yeniden sertleşmesiyle sonlan an zorlu yolculuğunun her aşamasının yansıtıldığı sergi. 8 Mayıs Perşembe gününe kadar gezilebilecek. 


Hedef...