05 / 05 / 2024

Seramik Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması

Seramik Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

Sepa Grup İnşaat Ve Seramik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sepa Grup İnşaat Ve Seramik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aydın Karabina ve Serdar Pamukçu ortaklığında 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

NG Kütahya Seramik'ten Sapanca'ya 450 odalı otel!

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

Yurtbay Seramik, Zonguldak Kömürspor’a sponsor oldu!

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçlara 'Yurtbay Seramik' göğüs reklamı ile çıkacak.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

Seranit Grup UNICERA Fuarı'na damga vuracak!

Seranit Grup, zengin ve şık ürün portfoyü ile 23 – 27 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Seranit Grup, Cersaie seramik fuarına katıldı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katıldı.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’na katılacak'

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Seranit Granit Seramik, 1.150.000 adet Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ. tarafından 1.150.000 adet şirket hissesi alış işlemi gerçekleştirildiğini KAP'a bildirdi.

Seranit Granit Seramik, Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş. 500.000 adet alış işlemi yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Seramik Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması Haberi

Seramik Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması


Yapı sektörünün önemli oyuncularından biri olan Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği ve Seramik Tanıtım Grubu’nun Türkiye seramik sektörünün ihracatını artırmak amacıyla 2013’ten bu yana düzenlediği XONE - Seramik Tasarım Yarışması sonuçlandı. Yapı sektörünün önemli aktörlerinden biri olan Seranit Grup, üç ürünü ile katıldığı yarışmadan ödülle döndü. Ulusal ve uluslararası platformlarda adından sıkça söz ettiren Seranit Grup, kurumsal kategoride “Seramik Kaplama Malzemeleri dalında katıldığı yarışmada Aquanit ile Gold, Seranit porselen markaları olan Duostone ile Gold ve Seravista ile Bronz ödül aldı.


İnovatif ve yenilikçi yaklaşımıyla bu ödüllere layık görüldüklerini belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, bu sayede kalitelerinin bir...