14 / 05 / 2024

Seramik yarışması

Seramik yarışması

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin (ÇCSİB) düzenlediği Seramik Tasarım Yarışması’nda, sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Behzat Birtane, seramik kaplama malzemelerinde Aslı Erkun birinciliğe layık görüldü.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması'nda birinci olan eser Unicera'da sergilenecek!

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’nda birinci olan eser Yurtbay Seramik’te “Luce” adıyla hayat buldu. İç Mimarlık Yüksek Lisans öğrencisi Berk Arıl’ın tasarımı, Luce adıyla, Unicera 2016’da sergilenmek üzere özel olarak üretildi.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

Seramik sektörünün lider markalarından Yurtbay Seramik’in bu yıl 3. kez düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”nın kazananları belli oldu. Yarışmada dereceye giren öğrenciler şöyle;

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Yurtbay Seramik’in bu yıl 3. kez düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”nın kazananları belli oldu. “Doğadan Sanata Sen Tasarla” sloganı ve “Doğa” teması ile düzenlenen seramik karo tasarım yarışmasında, dereceye giren sekiz eser sahiplerini buldu.

SAÜ'de Uluslararası Gizem Frit Seramik Yarışması düzenlenecek!

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi desteği ile ’Uluslararası Gizem Frit Seramik Yarışması’ düzenlenecek.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na başvurular 23 Kasım’da sona erecek!

Yurtbay Seramik’in seramik sektöründe moda yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmak, “tasarımcı” kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlediği 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na başvurular devam ediyor.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması'nda başvurular devam ediyor!

Yurtbay Seramik’in “Doğadan Sanata Sen Tasarla” sloganı ile seramik sektöründe moda yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediği 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na başvurular devam ediyor.

Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması başladı!

Yurtbay Seramik’in Türkiye ve KKTC’deki üniversitelerinde Yapı-Endüstri Merkezi koordinasyonu ile düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”na başvurular başladı.

Çanta askılı seramik lavabo Seramik Tasarım Yarışması’nda 1. oldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin (ÇCSİB) düzenlediği Seramik Tasarım Yarışması’nda, sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Behzat Birtane, seramik kaplama malzemelerinde Aslı Erkun birinciliğe layık görüldü.

Seramik Tasarım Yarışması'nın birincisi Mehmet Birtane oldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin düzenlediği Seramik Tasarım Yarışması'nda görünmeyen sifon sistemi ve kullanıcı çantalarını asma noktaları ile öne çıkan seramik lavabo birinci oldu.

Zeki Yurtbay tasarım yarışması için geri sayım başladı!

Türk Seramik Sektörünün zenginliği ile genç tasarımcıların hayal gücünü buluşturduğu ve bu yıl ikincisinin düzenlendiği Zeki Yurtbay Tasarım Yarışmasına başvurular devam ediyor. Yarışmaya katılım için son tarih, 1 Temmuz 2014.

Seramik Tasarım Yarışması’ndan çok amaçlı lavabo ödülü kaptı!

İhracatta dünya üçüncüsü olan Türkiye seramik sektörünün uluslararası rekabet gücünü artıracak genç tasarımcıları keşfetmek amacıyla düzenlediği Seramik Tasarım Yarışması ’ ndan yepyeni bir fikir çıktı...

Seramik Tasarım Yarışması’na başvuru için son 25 gün!

Türkiye 'nin uluslararası rekabet gücü yüksek sektörleri arasındaki seramikte, geleceğin tasarımcılarını ortaya çıkaracak Seramik Tasarım Yarışması ’na başvuru süresi 20 Ocak 2014 ’te doluyor.

Seramik yarışması Haberi

Seramik yarışması

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki, dünyanın beşinci büyük ihracatçısı olan Türk seramik sektörünün sadece ekonomiye değil ülke imajına katkı sağladığını söyledi. 

ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan,  yarışmanın gelecek yıl uluslararası kimlik kazanacağını belirterek, “Amacımız, genç tasarımcılarımızın sektörün 2023 yılında 3,5 milyar dolar ihracat hedefine yaratıcı fikirleri ile katkı sağlaması” dedi.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Seramik Tasarım Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Dün akşam düzenlenen ödül töreninde, seramik sağlık gereçleri kategorisinde “Hook” adlı tasarımıyla Mehmet Behzat Birtane, seramik kaplama malzemeleri kategorisinde ise “Strop” adlı çalışmasıyla Aslı Erkun birinciliğe layık görüldü.



Türkiye seramik sektörünün uluslararası rekabet gücünü artıracak genç tasarımcıları keşfetmek amacıyla düzenlenen yarışmada, 12 ödül ve 150 bin TL para ödülü dağıtıldı....