27 / 04 / 2024

Seramiksan 2017 banyo fuarı

Seramiksan 2017 banyo fuarı

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Seramiksan, yeni yabancı ortak arayışında!

Seramiksan, 2017'de yeni yatırımlarına devam edecek. Yurtdışında yeni yabancı ortak arayışında olan Seramiksan, 1.5 milyon metrekare kapasite artırımı yapacak.

E.C.A Serel, 2017'ye parlak fikirlerle giriyor!

E.C.A. SEREL 2016’nın son günlerini yaşadığımız şu günlerde yeni nesil teknolojilerini tanıttı. 2017 yılına yeni teknoloji ve ürünleriyle girecek olan E.C.A. ve SEREL banyo ve mutfaklarda hijyeni, kolay temizliği ve tasarrufu bir arada sunuyor.

2017 banyo trendleri!

Isvea'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyolardaki 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. Banyoların favori rengi ise mat krem.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Seramiksan 2017 banyo fuarı Haberi

Seramiksan 2017 banyo fuarı

Türk seramik sektöründe ileri teknolojisi ve tasarım üstünlüğüyle ilklere imza atan, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Seramiksan, 2017 koleksiyonunu Unicera Fuarı’nda sundu. Tüm yaşam alanları ve kamusal alanlar için geniş ürün yelpazesine sahip olan Seramiksan, Unicera’da ilk defa sergilediği ürünlere sektör temsilcileri ve ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.


Seramiksan’ın teknoloji ve tasarım farkı ile 60x60, 60x120 ve 120x120 ebatlarında ürettiği unglazed porcelain (sırsız porselen) ürünler Unicera Fuarı’nda ziyaretçilerden tam not aldı. Yüksek standartlarda üretilen bu karolar, uzun yıllar boyunca sağlamlığını korurken özellikle çok yoğun yaya trafiği olan havalimanları, istasyonlar, metro sistemleri ve AVM’lerde kullanılmak üzere tasarlandı. Türkiye’de ilk defa Seramiksan tarafından nano teknoloji ile üretilen ürünlerin yanı sıra mat, parlak ve full lappato ürünlerini de fuarda sergiledi. Dünyadaki en...