29 / 04 / 2024

Seramiksan eğitim projeleri

Seramiksan eğitim projeleri

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, İzmir ve Manisa'daki bayileri aracılığıyla belirlediği ustara yönelik eğitim serisine ' Seramik Sağlık Gereçleri Teknik Eğitimi ' ile devam etti.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Seramiksan usta işi eğitim günleri devam ediyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı usta işi eğitim serisinin üçüncüsünü "Seramik Sağlık Gereçleri Montaj Eğitimi" adıyla İzmir'in Bergama ilçesinden gelen ustalarla gerçekleştirdi.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Seramiksan'dan usta işi eğitim!

Seramiksan'dan usta işi eğitim. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ilkini vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirdi.

TOKİ eğitim projeleri danışmanlık ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eğitim yapıları yerleşim alanlarının uygulama projeleri hazırlanması 5 paket danışmanlık hizmet alımı işi hizmet ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek..

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan ve 2008'de hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın adını taşıyan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti...

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binası Haziran'da hizmete girecek!

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni hizmet binası haziran ayı sonunda hizmet vermeye başlayacak

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı kampüs tarzı liseler kuruyor!

Milli Eğitim Bankalığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinin ardından doğacak okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje başlatıyor

Ataşehir'de okullar ders saatleri dışında mesleki eğitim alanı oluyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle hazırlanan “Okullar Hayat Olsun” projesinin Ataşehir ayağı imzalanan protokolle hayat buluyor

Seramiksan eğitim projeleri Haberi

Seramiksan eğitim projeleri

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ikincisini "Seramik Sağlık Gereçleri Teknik Eğitimi" adıyla Seramiksan Vitrifiye Fabrikası'nda gerçekleştirdi.


Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, İzmir ve Manisa'daki bayileri aracılığıyla belirlediği ustara yönelik eğitim serisine 'Seramik Sağlık Gereçleri Teknik Eğitimi'yle devam etti.


Seramik sağlık gereçlerinin genel tanımları ve teknik özellik bilgileriyle birlikte, ürünlerin oluşum evreleri, teknik kontroller, montaj ve paketleme konularını içeren bir günlük eğitim, Seramiksan Vitrifiye Fabrikası'nda görevli teknik uzmanlar tarafından verildi.


Eğitimin ilk bölümünde seramik sağlık gereçlerinin genel tanımlarının ve teknik özellikleri anlatılırken, ürünlerin oluşum evreleri ve bu aşamada yapılan kontrollerle ilgili katılımcılara bilgi verildi. Öğle yemeği arasının ardından başlayan ikinci bölümde katılımcılar ürün testleri, paketleme süreci ve paketleme esnasında kutu içerisinde bulunan yan malzemeler ve montajlanıp verilen malzemeler...