27 / 07 / 2024

Seramiksan Indian parlak beyaz-siyah-kırmızı

Seramiksan Indian parlak beyaz-siyah-kırmızı

Seramik sektörünün teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla dikkat çeken markası Seramiksan, evlere mistik bir hava taşımak isteyenler için Indian dekorları geliştirdi...

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Dünya piyasası bir anda hücum etti! Altının veliahtı gümüş parlak günlerini yaşıyor! İşte aylık getirisi

Rusya ile Ukrayna arasında süregelen çatışma ve artan enflasyonist baskıların güvenli liman teklifl erini yükseltmesiyle gümüş de en parlak dönemlerini yaşamaya başladı. 6 haftadır zirveden inmeyen gümüş ons başı 26 dolardan işlem görüyor. Aylık getirisi ise en az yüzde 3.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nazanın Pourjam tarafından kuruldu.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

2019 inşaat sektörü için parlak bir yıl olacak!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, 2018 yılının zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "2019 yılı bizim için daha parlak bir yıl olacak" dedi.

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Tarım tarafından kuruldu.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

2018 gayrimenkul sektörünün en parlak yılı olacak!

KONUTDER Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 'Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği' ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elmas, "Yönetmelik değişikliği ve kentsel dönüşüm teşvikleriyle birlikte 2018 en parlak yılımız olur" diye konuştu.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Indian parlak beyaz-siyah-kırmızı Haberi

Seramiksan Indian parlak beyaz-siyah-kırmızı

En yeni tasarımları ve güncel trendleri yaşam alanlarına taşıyarak kullanıcılarının hayatlarını güzelleştiren Seramiksan, her zevke hitap eden geniş ürün gamıyla fark yaratmayı sürdürüyor. Modern tasarım trendlerini yeni koleksiyonlarına taşıyan Seramiksan, ürün serilerinde estetik tasarım ve ileri teknolojiyi bir araya getiriyor.


Farklı kültürlerden ve tasarım yaklaşımlarından ilham alan Seramiksan, Indian dekorları ile doğu mistisizmini karolara yansıtıyor. Altın yaldızlar ile işlenmiş özel dokusu ile mekânlara derinlik ve ışıltı veren Indian serisi, yaşam alanlarına özgün ve zarif bir hareket katıyor.


Banyo ve mutfaklarda kullanılan Indian dekorlar, ev dekorasyonunda cesur ve farklı olduğunu göstermek isteyenleri bekliyor.


Seramiksan Indian Beyaz-Siyah-Kırmızı-Gri Dekor 20x60 cm, 28,40 TL/Ad


Seramiksan Parlak Beyaz-Gri , 20x60 cm, 31,70 TL/m2


Seramiksan Parlak Siyah-Kırmızı , 20x60 cm, 39,30...