18 / 07 / 2024

seramiksan Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı

seramiksan Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı

Seramiksan, 26. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, ortağı olduğu İtalyan marka Ceramica Rondine ve teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünleri ile ziyaretçilerinin karşısına çıktı...

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

UNICERA Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Seramiksan, 28. UNICERA Fuarı'nda ziyaretçilerini karşılıyor!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere yoğun ilgi devam ediyor.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

seramiksan Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Haberi

seramiksan Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı

Seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 26 Şubat - 2 Mart tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 26. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, ortağı olduğu İtalyan marka Ceramica Rondine ve teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünleri ile ziyaretçilerinin karşısına çıktı.


Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, ortağı olduğu İtalyan markalar Ceramica Rondine’yi Unicera’da Türkiye’yle buluşturdu. Seramiksan ayrıca sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.


Yılın Trendi Mermer ve Ahşap Efekti


Doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarına değer katan Seramiksan, mermer ve ahşap efektli yeni ürünleri ile Unicera’da sektör profesyonelleriyle buluştu. Seramiksan, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuardaki standında sektörde fark yaratan doğal efektli ürünlerini 15x90 30x90 ve 60x90 gibi büyük ebatlarıyla sergiledi. 


Yükselen trendler doğrultusunda ileri teknoloji...