07 / 05 / 2024

Seramiksan Vitrifiye Fabrikası

Seramiksan Vitrifiye Fabrikası

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie, 22 Eylül'de İtalya'nın Bologna kentinde başladı. Fuar haftası kapsamında İtalyan makine üreticisi Sacmi Group sektör profesyonellerini bir araya getirdi...

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Nano Teknolojili leke tutmayan granitleri üretti!

Seramiksan Buca Yapı'nın Kurucusu Nihat Yıldırım, "Gelişen teknoloji ile birlikte üretilen seramik ve vitrifiye çeşitleriyle hayatınız güzel olacak" dedi.

Seramiksan, CERSAIE Fuarı'nda ürünlerini tanıtacak!

Seramik fuarı CERSAİE, 28 Eylül-2 Ekim tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak. Fuarda Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Seramiksan ilk kez ISH Frankfurt'ta!

Modern tasarımlı vitrifiye serileri ile fark yaratan Seramiksan, vitrifiye koleksiyonunda yer alan Volcano, Ocean ve Terra’yla birlikte yeni serileri Luna, Silva ve Natura'yı da ISH Frankfurt 2015’te görücüye çıkardı.

Seramiksan, Vitrifiye koleksiyonunu ISH Frankfurt 2015’te sergiledi!

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da ISH Frankfurt 2015’te sergiledi.

Seramiksan, Vitrifiye koleksiyonunu ISH Frankfurt 2015’te sergileyecek!

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da ISH Frankfurt 2015’te sergilemeye hazırlanıyor.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Seramiksan'dan usta işi eğitim!

Seramiksan'dan usta işi eğitim. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ilkini vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirdi.

Seramiksan yeniliklere Terra koleksiyonu ile devam ediyor!

Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara farklı bir bakış açısı getiriyor. Seramiksan, vitrifiye ürünleriyle banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor

Seramiksan Terra ile kapılar estetiğe açılıyor!

Seramiksan Terra ile banyoların kapıları estetiğe açılıyor. Seramik sektörünün yenilikçi markası olan Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor.

Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan Deha'larıyla gurur duyuyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sponsorluğunu üstlendiği yerel ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcularını ağırladı. Sporclar aileleriyle birlikte Seramiksan fabrikasını ziyaret etti.

Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Haberi

Seramiksan Vitrifiye Fabrikası

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie, 22 Eylül'de İtalya'nın Bologna kentinde başladı. Fuar haftası kapsamında İtalyan makine üreticisi Sacmi Group sektör profesyonellerini bir araya getirdi.


53 ülkeden 200 profesyonelin katıldığı etkinlikte sunum yapan Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, teknoloji kullanımı ve inovasyon konularında birçok ilki barındıran Seramiksan Vitrifiye fabrikasıyla ilgili bilgi verdi.


Dünyanın önde gelen makine üreticisi Sacmi Group, Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, sektör profesyonellerine Seramiksan'ın geçtiğimiz yıl üretime başlayan Vitrifiye Fabrikası ile ilgili ayrıntılı bilgiler sundu. Selami Tek, yapmış olduğu sunumda vitrifiye alanında kullanılan üretim teknolojileri anlamında birçok ilki barındıran fabrika ve üretim tecrübelerini paylaştı. Dünyada ilk kez Seramiksan Vitrifiye fabrikasında uygulanan teknolojik yenilikler sektör profesyonellerinin ilgisini çekti. 


7 yıldır kesintisiz olarak Cersaie Fuar'ına...