05 / 05 / 2024

Seramiksan vitrifiye serileri

Seramiksan vitrifiye serileri

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Seramiksan vitrifiye serileri Haberi

Seramiksan vitrifiye serileri

Kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi benzersiz tasarımlarla birleştiren Seramiksan, Unicera Fuarı’nda 2017 koleksiyonunu sunmasının hemen ardından katıldığı ISH 2017 Fuarı’nda da vitrifiye serileriyle damga vurdu. Dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisi ile el değmeden üretim yapan Seramiksan’ın farklı renk ve modeldeki vitrifiye grubu, fuarda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerden tam not aldı.


Seramiksan vitrifiye grubunda yer alan su tasarrufu sağlayan ürünleri, kanalsız rimless klozetleri ve farklı modellerdeki lavabolarını fuarda sergiledi. Vitrifiye grubunda yer alan 2,5 – 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımları da ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.


Seramiksan İhracat Müdürü Rıfat Noyan: “Unicera İstanbul Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı’nda geniş ürün gamımızı sunduktan hemen sonra Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen ISH 2017 Fuarı’nda ziyaretçiler ve sektör profesyonelleri...