30 / 04 / 2024

Seranit Porselen 2015 tasarımları

Seranit Porselen 2015 tasarımları

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip bulunuyor.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

Seranit Grup ve Aquanit’in kalitesi tescillendi!

2 yıl süren Ar-Ge çalışması neticesinde dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i geliştiren Seranit Grup, yeni ürünü ile A’ Design Award yarışmasında Silver ödülünü kazandı.

Seranit Grup Aquanit'i tanıttı!

UNICERA Fuarı’nda ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini Yap” mesajı ile karşılayan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştığı dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sundu.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Seranit UNICERA, porselen dış karosu Aquanit'i geliştirdi!

UNICERA Fuarı’nda bu yıl fuar boyunca ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini yap” mesajı ile karşılayacak olan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştıkları Türkiye’nin ilk porselen duş karosu olan Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sunaca

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Seranit Porselen ürünleriyle farklılık yaratıyor!

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip bulunuyor.

Seranit Grup, Etilerde yeni konsept mağazasını açtı!

Birbirinden şık ürünlerini sergileyen Seranit Grup, yeni konsept mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Etiler’de hizmete açılan mağazada Vanucci Mutfak ve Seranit Porselen ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Seranit Porselen doğal desenli ürünlerini satışa sundu!

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu.

Seranit Grup ürünlerine çevre etiketi aldı!

Seranit Grup Başkanı Hamdi Altunalan, alınan ödüllerin sektörde farklılık ve rekabet oluşturacağını söyledi. Seranit Grup tüm porselen ve seramik ürünlerine Tip III ' EPD Çevre Etiketi aldı.

Porselen karonun yıldızı UNİCERA'da parlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gittikçe modernleşen porselen karonun yıldızı UNİCERA'da parlayacak!

Seranit Grup Çift Yıldız belgesi aldı!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ‘Çift Yıldız’ belgesini seramik ve porselen kategorisinde sektörde ilk kazanan kuruluş Seranit Grup oldu...

Seranit Porselen 2015 tasarımları Haberi

Seranit Porselen 2015 tasarımları

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Beyaz mermerin büyüleyici etkisini bulunduğu mekânda hemen hissettiren Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip...