05 / 05 / 2024

Seranit Porselen yeni ürünleri

Seranit Porselen yeni ürünleri

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, her zevke özel seçenekler sunan karolarıyla fark yaratan mekanlara kapı açıyor. Zuccherino Marble modeliyle klasikten ve şıklıktan vezgeçemeyenlere hitap ediyor.

BİM’de Kumtel ayaklı vantilatör 399 TL’ye, porselen kahve fincan seti 379 TL’ye, derin tencere 199 TL’ye düştü!

BİM’de yeni haftanın indirimli ürünleri açıklandı. BİM’de 30 Haziran’dan itibaren Kumtel ayaklı vantilatör 399 TL’ye, porselen kahve fincan seti 379 TL’ye, derin tencere 199 TL’ye düşecek. İşte 30 Haziran 2023 BİM fiyat listesi...

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

A101'de porselen havan 100 TL’ye, kâse 80 TL’ye, 6’lı çay bardağı 30 TL’ye düştü!

A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken, porselen havan 100 TL’ye, kâse 80 TL’ye, 6’lı çay bardağı 30 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Kütahya Porselen’de büyük sonbahar indirimi başladı! İşte 9 Eyll 2022 fiyat listesi

En yeni trendleri, ödüllü tasarımlarla sevdiklerinin sofralarına ve evlerine taşımak isteyenler için Kütahya Porselen’de sonbahar indirimi başladı. İşte cazip tekliflerle 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

Seranit Grup ihracat pazarını genişletecek!

Yılın ilk çeyreğinde, belirlemiş olduğu ciro hedefininin yüzde 15 üzerine çıkan Seranit Grup, yeni dönemde ihracat pazarlarını genişletme kararı aldı.

Seranit Grup ve Aquanit’in kalitesi tescillendi!

2 yıl süren Ar-Ge çalışması neticesinde dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i geliştiren Seranit Grup, yeni ürünü ile A’ Design Award yarışmasında Silver ödülünü kazandı.

Seranit Grup Aquanit'i tanıttı!

UNICERA Fuarı’nda ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini Yap” mesajı ile karşılayan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştığı dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sundu.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Seranit UNICERA, porselen dış karosu Aquanit'i geliştirdi!

UNICERA Fuarı’nda bu yıl fuar boyunca ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini yap” mesajı ile karşılayacak olan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştıkları Türkiye’nin ilk porselen duş karosu olan Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sunaca

Seranit Porselen yeni ürünleri Haberi

Seranit Porselen yeni ürünleri

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, her zevke özel seçenekler sunan karolarıyla fark yaratan mekanlara kapı açıyor. Zuccherino Marble modeliyle klasikten ve şıklıktan vezgeçemeyenlere hitap ediyor.


Doğal taş görünümüyle çok özel mekanlar yaratan Zuccherino Marble, klasikten vazgeçemeyenler için mekanlara özel bir görünüm sunarken, dış mekan ve zeminde de alternatif çözümler üretiyor. 60x120 cm’lik ebatlarındaki model, mermerin asaletini evine taşımak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.


Şık tasarımıyla Zuccherino Marble, gözalıcı  yaşam alanları yaratmanın en kolay yolunu sunuyor. Beyazın sadeliği ve saflığını evlere taşıyan tasarım, estetik görünümün yanında kullanım kolaylığı sağlıyor.


Doğanın gerçek bir yansıması olarak tasarlanan modelin yarattığı huzurlu ortam tüm mekanlara yansıyor. Beyazın doğallığını sunan model, lappato ve full lappato yüzeyleri ile iki farklı seçenek sunuyor.


Esinlendiği doğal malzemeler kadar...