10 / 05 / 2024

seranit yapı hamdi altunalan

seranit yapı hamdi altunalan

Geliştirdiği yaratıcı ürünlerle, inşaat sektöründe fark yaratan Seranit Yapı Grubu, şimdi de yeni ürünü Seramont’la bina yalıtımına yeni bir boyut getiriyor

Esenlik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esenlik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Esenlik tarafından kuruldu.

Bilgin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Hamdi Bilğin tarafından kuruldu.

Seyitler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seyitler Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Hamdi Bilğin tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Tekol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Sarıkaya ve Mürsel Varol tarafından kuruldu.

Ntc Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntc Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Al tarafından kuruldu. 

Hamdi Altunalan: Üretmeye devam edeceğiz!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Kütahya'da imar çalışmaları ile düzenlemeler yapıldı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığıgnda, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

seranit yapı hamdi altunalan Haberi

seranit yapı hamdi altunalan

Türkiye’nin lider şirketlerinden Seranit Yapı Grubu, inşaat sektöründe devrim niteliği taşıyacak yeni ürünü Seramont’la ısı, su ve ses yalıtımına yeni bir anlayış getiriyor. Markanın mantolama öncesi uygulanan su izolasyonlu yeni yalıtım harcı Seramont’la, bugüne kadar uygulanan ve bilinen yöntemler de son bulacak.

İnşaat sektöründe ilk olması beklenen ve rakipsizliğiyle fark yaratacak ürünün, ısıyı, suyu ve sesi geçirmeme özelliği, tercihleri Seramont’a çevirecek. Uzun araştırmalardan sonra hayata geçen ve Yıldız Teknik Üniversitesi Laboratuvarlarında test edilen Seramont, bir yalıtım harcı. 1350 dereceye kadar ısıya dayanıklılığıyla önemli bir görevi üstlenen ürün, ısının diğer yüzeye geçmesini de engelliyor. Sıvıyı da iten bu yalıtım harcı, su geçirmediği gibi sesi de yok ediyor. Suyla karıştırılarak harç haline getirildikten sonra binaların dış cephelerinde, zeminde ve çatı izolasyonunda sıvama...