28 / 04 / 2024

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.



Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap ve çelik merpen, ahşap ve çelik merpen korkuluğu, ahşaptan ev, çelikten ev, kütük ev ve ahşap ve çelik işyeri ürünleri, ahşap ve çelik üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini ithalatını ihracatını yapmak. b. Şirket faaliyeti konusu olan her türlü orman ve çelik ürünlerinin alım satımını ve üretimini yapar. c.Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. d.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. e. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. f.Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. g.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak.


Geri Dön