21 / 05 / 2024

serbest mimarlar derneği yarışması

serbest mimarlar derneği yarışması

Türk Serbest Mimarlar Derneği organizasyonu ve yarışmalar yönetmeliği ile Çerkeş LSV Doğal Yaşam Merkezi Ulusal Fikir yarışması düzenlenecek...

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

CSO Konser Salonu açılışı: Yapılarda mimarın rolü!

Türk Serbest Mimarlar Derneği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları ile ilgili açıklama yaptı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden İzmir depremi açıklaması!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, İzmir depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri 16 Şubat'ta sahiplerini bulacak!

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin iki senede bir verdiği 13. Mimarlık Ödülleri bu sene 16 Şubat 2019 tarihinde sahiplerini buluyor...

Reynaers Salt Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi!

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

TSMD Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenecek 16. Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor. Buluşma 20 ile 21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

TSMD Akademi Eğitimleri devam ediyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, hayata geçirdiği etkinliklerini geliştirerek mimarlık, kültür ve sanat ortamına katkılar sağlamaya devam ediyor.

Sign of the City Awards kazanan projeler sergileniyor!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşıyacak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıy ile gerçekleştirilen SotCA kazanan projeler, Türk Serbest Mimarlar Derneği’nde düzenlenen bir sergiyle Ankaralılar’la buluştu.

TSMD 2018 Proje Yönetimi Eğitimi ne zaman?

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2018 yılı eğitimleri, PMI (Proje Yönetimi Eğitimi) konusu ile devam ediyor. Peki eğitimler ne zaman?

Cafer Bozkurt Mimari Proje Sergisi 21 Şubat'a kadar sürecek!

Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD)’nin  ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbulSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinden Cafer Bozkurt Mimarlık proje sergisinin açılışı yapıldı.

serbest mimarlar derneği yarışması Haberi

serbest mimarlar derneği yarışması


Türk Serbest Mimarlar Derneği organizasyonu ve yarışmalar yönetmeliği ile Çerkeş LSV Doğal Yaşam Merkezi Ulusal Fikir yarışması açıldı.


Bu yarışmada dernek yarışmalar yönetmeliğimiz gereğince yarışma organizasyonu için alınacak olan bedel talep edilmemiş, Lösev' e destek amacıyla bu bedel alınmadığı gibi sergi ve kologyum organizasyonları da derneğimiz tarafından üstlenilmiştir. 


Ayrıca tüm danışman ve asli jüri üyeleri ile raportörler de çalışmalarının karşılığını almayarak LÖSEV 'e bağış yapmış...