11 / 05 / 2024

Serdal Keleş

Serdal Keleş

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 249 bin TL sermaye ile, Bakırköy 'de, Serdal Keleş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan Konakları etabı satışa çıkan Deniz İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul'a 1 milyar dolar yatıracak!

Yakuplu sahilinde İstanbul’un en büyük sahil kasabasını oluşturmak için yola çıkan Keleşoğlu, 4 bin 610 konut ile 319 villanın olacağı projeye 1 milyar dolar yatıracak.

Keleşoğlu Denizİstanbul Mercan Konutları!

İstanbul İl 'i, Beylikdüzü Yakuplu 'da inşa edilen projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Denizİstanbul Mercan Konutları projesinde 60 aya kadar vade sağlanıyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul satılık daire!

Keleşoğlu Deniz İstanbul satılık daire fiyatları Mercan Konakları etabında 520 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. 4 bin adet daireden meydana gelen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konutları!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konutları İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Taksim'e 30 kilometre mesafede bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul projesi!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul projesi toplamda 4 bin 500 adet daireden oluşuyor. Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul'un lansmanı 1 Aralık'ta gerçekleşecek.

Mehmet Keleş: Kalıcı konut sorunu yaşadık!

Düzce Belediye Başkanı Keleş: "Doğal afetlerin insanların yaşamlarında ağır tahribatları vardır ancak deprem gerçeği konusunda bilinçli olmak ve buna karşın fiziksel, sosyal ve ekonomik tedbirleri almak deprem tahribatlarını en aza indirir" dedi.

Deniz İstanbul Keleşoğlu fiyat!

17 Kasım'da lanse edilecek olan Deniz İstanbul Keleşoğlu fiyat listesi lansmana özel olarak yeniden hazırlanacak.

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul lansmanı 17 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe 40 yıldır markalı konut üreten Keleşoğlu Holding, İstanbul Yakuplu’da doğayla iç içe, lüks, konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan Deniz İstanbul projesini basın mensuplarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Rüstem Keleş'ten Sakarya'ya iki müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehrin kuzeyinde hayata geçirilecek iki yeni yatırımın müjdesini verdi.

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Keleş ve Hamit Keleş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Bakırköy, Basınköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman Keleşin Konağı sosyal tesis olacak!

Adıyaman Hısn-ı Mansur Kalesi’nin altında bulunan tarihi Keleşin Konağı, gerekli restorasyon ve tadilatının tamamlanmasının ardından , Adıyaman Belediyesi’ne teslim edildi.

Serdal Keleş Haberi

Serdal Keleş

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 249 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Serdal Keleş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje işleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak. b) Yurt içi ve yurt dışında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, Çarşı okul, hastane, fabrika binaları, otel, motel ve diğer turistlik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek. c) Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, inşaat ve bu konularla ilgili taahhüt hizmetlerini yapmak, bu kapsam içinde fizibilite, rantabilite, araştırma ve raporları avan taksikat ve detay projeleri, maket, keşif, metraj ve teknik şartnameler hazırlamak, statik,...