17 / 05 / 2024

Serdar Akca Gayrimenkul adres

Serdar Akca Gayrimenkul adres

Serdar Akca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akca ve Zeynep Akca tarafından kuruldu.

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

Fidanay Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fidanay Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bayrak tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merih Çapar, Onur Gürbüz ve Serdar Er ortaklığında kuruldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu;!

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ismail Koç ve Serdar Koç ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Serdar Akca Gayrimenkul adres Haberi

Serdar Akca Gayrimenkul adres

Serdar Akca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akca ve Zeynep Akca tarafından kuruldu.

Serdar Akca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi konusu:

1. Yurtiçi ve yurtdışında her türlü gayrimenkulün alımı, satımı, pazarlaması ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak, online ya da fiziki satış organizasyonları kurmak, açık artırma satışları organize etmek 5. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve...