03 / 05 / 2024

Serdar Camii kütahya açılışı

Serdar Camii kütahya açılışı

2012 yılı sonunda inşaatına başlanan Serdar Camii ibedete açıldı.Serdar Camii’nin açılış törenine Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı katıldı.

TOKİ Kütahya 126 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kütahya Dumlupınar 126 konut ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Ağustos tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya 219 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Emet İlçesi 219 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet T-1 Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Kütahya Serdar Camii açıldı!

2012 yılı sonunda inşaatına başlanan Serdar Camii ibedete açıldı.Serdar Camii’nin açılış törenine Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı katıldı.

Kütahya Simav Tabakhane Camii'nin inşaatı tamamlandı!

Kütahya'nın Simav ilçesinde, iş adamı Mehmet Tiryaki tarafından yaptırılan Tabakhane Camii'nin inşaatı tamamlandı. 6 ay önce temeli atılan, aynı anda 250 kişinin ibadet edebileceği caminin önümüzdeki günlerde açılması planlanıyor.

Kütahya Saray Camii'nin bakım çalışmaları tamamlandı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, Saray Camii’nin bakım ve onarımının tamamlandığını, caminin önümüzdeki hafta içerisinde tekrar ibadete açılacağını bildirdi.

Kütahya Uluköy Yaylası Camii açıldı!

Kütahya merkeze bağlı Uluköy Yaylası Camii minaresine kavuştu.Uluköy Yaylası Camii Minaresinin açılışı için cami bahçesinde bir tören düzenlendi.

Kütahya Medine Camii yarın açılacak!

Kütahya’da yapımı tamamlanan Medine Camii, yarın Vali Şerif Yılmaz’ın da katılacağı törenle ibadete açılacak. Başkan Ali Yıldız, caminin 550 bin TL’ye mal olduğunu dile getirdi.

Kütahya Hüdarabbim Camii için yıkım kararı!

Kütahya'da Vali Şerif Yılmaz'ın tepki çeken "Orada İsrail ajanlığı öğretildiği için kapattım" sözleriyle kamuoyunun gündemine gelen Hüdarabbim Camii, bu kez yıkım kararıyla gündemde. İşte ayrıntılar...

Kütahya Şapçıdede Köyü Camii açıldı!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Şapçıdede köyünde 2013 yılında yaşanan yangın sonrası büyük hasar gören ve yenisi inşa edilen Şapçıdede Köyü Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Kütahya Çinili Camii yenilenecek!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Çinili Camii için hazırlanan yenileme projenin onaylandığı ifade etti. Gören, yaptığı açıklamada, projenin yakın bir tarih de hayata geçirileceğini kaydetti.

Kütahya'da Radar Camii'nin temeli atıldı!

Kütahya’da, Radar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Kütahya İl Müftülüğü tarafından yaptırılacak olan Radar Camii’nin temeli, düzenlenen törenle katıldı. Okmeydanı Mahallesi, Radar yolu üzerinde yaptırılacak olan Radar Cami’nin temeli dualarla atıldı.

TOKİ Kütahya İnköy 345 konut ihalesi 16 Eylül'de!

TOKİ Kütahya İnköy 2.etap, 345 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak.

Serdar Camii kütahya açılışı Haberi

Serdar Camii kütahya açılışı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 2012 yılı sonunda inşaatına başlanan Serdar Camii ibedete açıldı. Ergenekon Mahallesi Altınkaya Yapı Kooperatifi Ahmet Ekici Caddesi’nde yapımı tamamlanan Serdar Camii’nin açılış törenine Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Müftüsü M. Ali Değirmenci, Serdar Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Mahalle Muhtarı Yakup Şahin ile birçok vatandaş katıldı. Dualarla açılışı yapılan Serdar Camii önünde Cuma namazı çıkışı tüm vatandaşlara etli pilav, tulumba tatlısı ve ayran ikram edildi. Yapımı yaklaşık 3,5 yılda tamamlanan Serdar Camisi, 2 bin 609 metrekare arsa üzerinde 520 metrekare kapalı alana 3 kat olarak inşa edildi. 600 kişilik caminin zemin katı çok amaçlı olarak kullanılabilecek şekilde yapılırken, yol seviyesindeki giriş...