30 / 04 / 2024

Serdar Öktem

Serdar Öktem

Belize Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Demirkol, Halim Emre Lafiş, Serdar Öktem tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Nida Tur Yurtiçi Yurtdışı Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nida Tur Yurtiçi Yurtdışı Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi, Serdar Öktem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz'da Fatih, Hırka-i Şerif Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde kuruldu

Aynur Serdar kimdir?

İnşaat Mühendisi Aynur Serdar kimdir? Aynur Serdar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aynur Serdar, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aynur Serdar...

İzmit Serdar Mahallesi'nde tapular sahiplerini bekliyor!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar mahallesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından hak sahiplerinin tapuları da hazırlandı.

İzmit Serdar Mahallesi sakinlerine tapu müjdesi!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar Mahallesi’nde yapılan şuyulandırma çalışmasını tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar Mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından 157 hak sahibinin tapuları da hazırlandı.

Serdar Sağlam: Samsun'un kaçak yapı sorunu çözülmeli!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Başkanı Serdar Sağlam, "Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy Mahalleleri kaçak yapılarla dolu. Şehrin nefes alabilmesi için bu yapılar ortadan kaldırılmalı" dedi.

Serdar Urfalılar: Yapı malzemeleri sektörünün imajını düzelteceğiz!

Türkiye’nin yapı malzemelerinde kaliteli üretim yaptığını ancak dünyadaki algının tam tersi olduğunu söyleyen İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, sektörün imajını düzeltmek için düğmeye bastıklarını kaydetti.

Serdar Sayan: Rant üretecek arsalar bitiyor!

Türkiye’de daha önce iki kez yaşanan ‘sanayisizleşme’ benzeri bir sürecin yaşandığını anlatan Prof. Dr. Serdar Sayan, “İnşaat bir köpük ve buradan rant yaratıp dağıtarak oluşturulan büyüme süreci sürdürülebilir değil” dedi.

Mustafa Serdar Ataseven: Rüzgâr yatırımında izin süreçleri sadeleşmeli!

TÜREB Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, Türkiye’nin rüzgar enerjisi yatırımlarında 2023 hedeflerine ulaşabilmek için izin süreçlerini sadeleştirilmesi gerektiğini söyledi

Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ali Ufuk Öktem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Serdar Ortaç İstinye'deki ikiz villasını eşinin üstüne yaptı!

İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 Haziran 2014'te nikah masasına oturan Serdar Ortaç (45) bir an önce baba olmak istediğini söylüyordu.

Serdar Dündar: Yeni imar planları tek merkezden yapılmalı!

Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den yola çıkan genç İnşaat Mühendisi Serdar Dündar, Giresun’a dair projelerini, gözlemlerini temsilcimiz Erkan Başkıran aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

Serdar Bilgili oğlunun annesi için Akaretler'de ev tuttu!

Kasım ortasında flört etmeye başladığı ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le evlilik kararı alan işadamı Serdar Bilgili'den, oğlunun annesine büyük jest. Bilgili oğlunun annesine İstanbul Beşiktaş-Akaretler'de ev tuttuğu öğrenildi..

Mustafa Serdar Ataseven: RES, çevreci enerji kaynağıdır!

Mustafa Serdar Ataseven: 'RES, çevreci enerji kaynağıdır' dedi. Urla'nın Ovacık Mahallesi'ndeki projenin yürütmesinin, Danıştay 14. Dairesince durdurulması, RES'lerin doğaya ve çevreye etkilerini yeniden gündeme getirdi

Serdar Ortaç Mecidiyeköy'deki plazasını sattı!

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe önceki gün İstinye Park 'taydı. Alışveriş yapıp başbaşa yemek yiyen çift, AVM çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ortaç, sattığı plazasını krediyle aldığını belirtti.

Serdar Öktem Haberi

Serdar Öktem
Belize Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Demirkol, Halim Emre Lafiş, Serdar Öktem tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Belize Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Yurt içinde ve yurt dışında münferit ve grup turları düzenlemek. Yurtiçi ve yurtdışındaki kara, deniz, hava ve demiryolu taşımacılığı yapan firma ve kuruluşların temsilciliğini acenteliklerini yapmak, biletlerini satmak, bu maksatla bilet satış yerleri açmak, konaklama, eğlence, spor ve gösteriler için yer rezervasyonu yapmak, yaptırmak, karşılama ve ağırlama hizmetleri sunmak, rehberlik hizmetleri...