02 / 05 / 2024

Serdar Ortaç Göl Evleri reklamı

Serdar Ortaç Göl Evleri reklamı

Serdar Ortaç’ın başına 3 hafta önce talih kuşu kondu. Ortaç, Göl Evleri diye tanıtılacak projenin reklam filminden 2 villa kazandı.

Serdar Ortaç ile Seçil Gür aynı evde mi yaşıyor?

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte yaşadıklarına dair iddialara kaçamak yanıt verdi.

Serdar Ortaç: 30 milyon TL'lik evimi çalışanlarıma bırakacağım!

Serdar Ortaç geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınında yaşadığı maddi zorlukları anlattı. 120 bin lira kira ödediğiyle gündeme gelen Ortaç, şimdi de 30 milyon liralık evini çalışanlarına bırakacağını açıkladı.

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

Serdar Ortaç'tan villa açıklaması!

2014'te evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan geçtiğimiz günlerde boşanan Serdar Ortaç, hakkında çıkan iddiaları Instagram hesabından kesin bir dille yalanladı.

Chloe, Serdar Ortaç'tan ev ve araba aldı!

Serdar Ortaç, önceki gün boşandığı Chloe Loughnan’a İstanbul’dan bir ev ile bir araba verdi. Ortaç, eski eşine tazminat da ödeyecek.

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Serdar Ortaç, Miami'den ev bakıyor!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Olando'dan aldığı evin üzerine şimdi de gözünü Miami'ye dikti. Ortaç bölgede daire araştırıyor...

Serdar Ortaç Göl Evleri reklamıyla 2 villa kazandı!

Serdar Ortaç’ın başına 3 hafta önce talih kuşu kondu. Ortaç, Göl Evleri diye tanıtılacak projenin reklam filminden 2 villa kazandı.

Nevşehir Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor!

Gülşehir Terminal otobüs park alanlarında, 4000 metrekare kilitli parke çalışması, orta alanda peyzaj çalışması, aydınlatma çalışmaları, terminal binasında tamirat çalışmalarına paralel olarak iyileştirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Serdar Ortaç eşine Bodrum'dan villa aldı!

Serdar Ortaç'ın eşi bayram boyunca İrlanda'da yaşayan ailesinin yanında kaldı. 4 Temmuz'daki 25. doğum gününü anne, baba ve kardeşiyle kutladı. Ortaç, eşine 100 kırmızı gül gönderdi. Hediye olarak da Bodrum'da beğendiği villayı satın aldı.

Serdar Ortaç Mecidiyeköy'deki plazasını sattı!

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe önceki gün İstinye Park 'taydı. Alışveriş yapıp başbaşa yemek yiyen çift, AVM çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ortaç, sattığı plazasını krediyle aldığını belirtti.

Serdar Ortaç Gayrettepe'de satın aldığı 8 katlı binayı satışa çıkardı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın yazısına göre; Haziran ayında İrlandalı güzel Chloe Loughnan'la evlenen şarkıcı Serdar Ortaç, eşine düğün hediyesi olarak satın aldığı Gayrettepe'deki 8 katlı binayı satışa çıkardı...

Serdar Ortaç Göl Evleri reklamı Haberi

Serdar Ortaç Göl Evleri reklamı


Serdar Ortaç’ın eşi Chloe son 1 yıldır Amerika-Miami’den ev istiyordu. Serdar Ortaç ise “Chloe’nin istediği ev biraz pahalı geldi. O kadar nakit param yok. Artık daha çok konser veririm, biraz da kredi çekerim” demişti.


Merkezi İstanbul’da bulunan, Amerika- Orlando’da inşaat işine giren bir Türk firması pop yıldızına şöyle bir teklifte bulundu: “Eşinizle birlikte reklam filmimizde oynayın. Size para yerine göl manzaralı 2 adet villa verelim.”


GÖL MANZARALI SİTEDE 1300 VİLLA VAR

Ortaç toplam 600 bin dolar (2 milyon 220 bin TL) değerindeki 2 villayı reklam filmi karşılığında kabul etti. 3 oda, bir salon, mutfak, banyo ve bahçeden oluşan ‘Göl Evleri’ diye tanıtılacak olan bin 300 villalık site Türkiye’de satışa sunulacak.

Reklam görüşmeleri için eşi Chloe ile Amerika’da bulunan Serdar Ortaç projenin tanıtım davetinde...