05 / 05 / 2024

Serdar Saydam

Serdar Saydam

Motto Turistik Tesisler Anonim Şirketi, Serdar Saydam Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Sarıyer, Emirgan Mahallesi, Çamfıstığı Sokak' ta kuruldu.

Motto Turistik Tesisler Anonim Şirketi kuruldu!

Motto Turistik Tesisler Anonim Şirketi, Serdar Saydam Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Sarıyer, Emirgan Mahallesi, Çamfıstığı Sokak' ta kuruldu.

İzmit Serdar Mahallesi'nde tapular sahiplerini bekliyor!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar mahallesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından hak sahiplerinin tapuları da hazırlandı.

İzmit Serdar Mahallesi sakinlerine tapu müjdesi!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar Mahallesi’nde yapılan şuyulandırma çalışmasını tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar Mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından 157 hak sahibinin tapuları da hazırlandı.

Serdar Sağlam: Samsun'un kaçak yapı sorunu çözülmeli!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Başkanı Serdar Sağlam, "Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy Mahalleleri kaçak yapılarla dolu. Şehrin nefes alabilmesi için bu yapılar ortadan kaldırılmalı" dedi.

Serdar Urfalılar: Yapı malzemeleri sektörünün imajını düzelteceğiz!

Türkiye’nin yapı malzemelerinde kaliteli üretim yaptığını ancak dünyadaki algının tam tersi olduğunu söyleyen İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, sektörün imajını düzeltmek için düğmeye bastıklarını kaydetti.

Serdar Sayan: Rant üretecek arsalar bitiyor!

Türkiye’de daha önce iki kez yaşanan ‘sanayisizleşme’ benzeri bir sürecin yaşandığını anlatan Prof. Dr. Serdar Sayan, “İnşaat bir köpük ve buradan rant yaratıp dağıtarak oluşturulan büyüme süreci sürdürülebilir değil” dedi.

Mustafa Serdar Ataseven: Rüzgâr yatırımında izin süreçleri sadeleşmeli!

TÜREB Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, Türkiye’nin rüzgar enerjisi yatırımlarında 2023 hedeflerine ulaşabilmek için izin süreçlerini sadeleştirilmesi gerektiğini söyledi

Deniz Saydam kimdir?

Deniz Saydam, Mart 2015'te Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler sunan ve yatırım yönetimi danışmanlığı yapan JLL Türkiye'de kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerini yönetmek üzere atandı. Peki, Deniz Saydam kimdir?

Deniz Saydam, JLL Türkiye’nin Kurumsal Pazarlama Müdürü oldu!

Küresel deneyimini Türkiye’deki projelere taşıyan JLL Türkiye, birçok başarıya imza atan kadrosunu güçlenmeye devam ediyor. Sektörün deneyimli isimlerinden Deniz Saydam, JLL Türkiye’nin Kurumsal Pazarlama Müdürü olarak atandı.

Serdar Ortaç İstinye'deki ikiz villasını eşinin üstüne yaptı!

İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 Haziran 2014'te nikah masasına oturan Serdar Ortaç (45) bir an önce baba olmak istediğini söylüyordu.

Serdar Dündar: Yeni imar planları tek merkezden yapılmalı!

Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den yola çıkan genç İnşaat Mühendisi Serdar Dündar, Giresun’a dair projelerini, gözlemlerini temsilcimiz Erkan Başkıran aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

Serdar Bilgili oğlunun annesi için Akaretler'de ev tuttu!

Kasım ortasında flört etmeye başladığı ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le evlilik kararı alan işadamı Serdar Bilgili'den, oğlunun annesine büyük jest. Bilgili oğlunun annesine İstanbul Beşiktaş-Akaretler'de ev tuttuğu öğrenildi..

İmar planları yapım süreci saydam olacak!

Başbakan Davutoğlu, imar planlarının yapım sürecini hesap verilebilir hale getireceklerini belirterek, 'İmar planlarının yapım sürecini daha saydam ve hesap verebilir hale getireceğiz.İmar planları yapım süreci saydam olacak' dedi.

Serdar Saydam Haberi

Serdar Saydam

Motto Turistik Tesisler Anonim Şirketi, Serdar Saydam Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Sarıyer, Emirgan Mahallesi'nde kuruldu.


Motto Turistik Tesisler Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Turizme yönelik otel, motel, kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri, pansiyon, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek bu yerleri satın almak, satmak kiralamak kiraya vermek. 2-) Her türlü restoran, cafe, lokanta  gibi tesisleri Kurmak işletmek, kiralamak,  kiraya vermek  ve bu gibi yerlerin      rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 3-) Yurt içinde ve yurt dışında turistik ve spor amaçlı geziler, turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve  yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma ve  rehberlik hizmetlerini yürütmek. ŞİRKET BU MAKSAT VE GAYELERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLMEK İÇİN a-) Konusu ile ilgili...