01 / 05 / 2024

serdivan belediyesi ihale ilanları

serdivan belediyesi ihale ilanları

Sakarya Serdivan ilçesinde, belediye tarafından 2 adet arsa toplam 9 milyon 798 bin 698 TL tahmini bedelle ihale edilecek. Serdivan Belediyesi, arsaların ihalesini 23 Eylül'de yapılacak...

Sakarya'da 3 adet satılık gayrimenkul: 10 milyon 916 bin liraya!

Serdivan Belediye Başkanlığı Serdivan Kemalpaşa mahallesinde yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 916 bin lira muhammen bedelle satışa çıkardı. İhale 3 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

Sakarya Serdivan'da 9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Serdivan Belediyesi, 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Serdivan Belediyesi kent projelerine devam ediyor!

Serdivan Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Sosyal Alan” sloganıyla başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstiklal Mahallesi 310. Sokak’ta bir proje daha hayata geçiyor.

Sakarya Karadere Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Serdivan Belediyesi daha yaşanabilir çevre oluşturmak için yeni park ve sosyal alanlar oluştururken mevcut cadde ve sokaklardaki bakım ve onarım faaliyetlerine de devam ediyor.

serdivan belediyesi ihale ilanları Haberi

serdivan belediyesi ihale ilanları

İHALE


Serpan Belediye Başkanlığından:


1 - Sakarya ili Serpan İlçesi Belediye Encümeninin 26.08.2014 tarih ve 263 sayılı kararı ile Mülkiyetleri Belediyemize ait aşağıdaki listede bilgileri mevcut 2 (iki) adet taşınmazın (arsanın) satışı sırası ile, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesine (açık teklif usulüne) göre yapılacaktır.

2 - İhale, Belediye Encümeni huzurunda 23 EYLÜL 2014 Salı günü saat 14.30’da Serpan Belediyesi Encümen toplantı salonunda yapılacaktır, İsteklilerin belirtilen gün ve saatte hazır bulunmaları gerekir.

3 - Satılacak taşınmazların (arsaların) listesi ve durumları;



4 - Taşınmazların (arsaların) tahmin edilen (Muhammen) bedelleri yukarıda belirtilmiştir. Geçici teminat miktarı belirtilen her arsa için bedelin %3 (yüzde üç)’ü kadardır. İhaleye katılmak isteyenler geçici teminatını 23 Eylül 2014 Salı günü saat 14.00’e kadar banka teminat mektubu veya nakit olarak Belediyemiz...