13 / 05 / 2024

serdivan yolları yenileme çalışmaları

serdivan yolları yenileme çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi yeni dönem Kentsel Tasarım ve Cadde Yenileme Projeleri'nin bir yenisini Serdivan'da başlatıyor. Proje Kafeler Caddesi olarak bilinen Bağlar Caddesi'nde hayata geçirilecek.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Manisa Kabaçınar'ın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yollarda sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’nin yollarında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Of'ta yollar onarılıyor!

Of Belediyesi, yolları yenileme ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, bölgenin dört bir yanındaki çalışmalarıyla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

Antalya Elmalı yayla yolları yenileniyor!

Yeni yollarla Antalya’da ulaşım sıkıntısını çözmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolları yenileme çalışmalarına başladı.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Sakarya Serdivan'ın yolları yenileniyor!

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. İşte sokakları yenilenen mahalleler...

Kocaeli Örcün Mahallesi’ndeki yollar yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollar elden geçirerek modern hale getiriliyor.

serdivan yolları yenileme çalışmaları Haberi

serdivan yolları yenileme çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi yeni dönem Kentsel Tasarım ve Cadde Yenileme Projeleri'nin bir yenisini Serpan'da başlatıyor. Kafeler Caddesi olarak bilinen Bağlar Caddesi'nde hayata geçirilecek projenin detaylarını paylaşan Fen işleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Bugün şehrin tamamında hayata geçirdiğimiz değişim ve dönüşüm çalışmalarıyla Sakarya'yı yeniden imar ediyoruz. Serpan Kafeler Sokağı'nda başlatacağımız yenileme projemiz de bu alanda tamamladığımız örnek bir çalışma olacak. Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu. 


ÇEVRE 

Projenin detaylarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Oktar, şunları söyledi; "900 metre uzunluğundaki caddenin genişliğini 16 metreye çıkarıyoruz. Bölgenin kaldırım ve yürüyüş yollarında yenileme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Peyzaj ve çevre düzenlemeleriyle artere daha modern bir yüz kazandıracağız. Arterde parklanma konusunda da gerekli adımları atacağız. Serpan ve şehrimize yakışan bir yenileme projesini hayata geçireceğiz." 


YILDIZ 

"Bölgede başlatacağımız çalışmalar kapsamında arterde yer alan...