28 / 04 / 2024

Sakarya Serdivan'da Kafeler Caddesi yenileniyor!

Sakarya Serdivan'da Kafeler Caddesi yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi yeni dönem Kentsel Tasarım ve Cadde Yenileme Projeleri'nin bir yenisini Serdivan'da başlatıyor. Proje Kafeler Caddesi olarak bilinen Bağlar Caddesi'nde hayata geçirilecek.



Büyükşehir Belediyesi yeni dönem Kentsel Tasarım ve Cadde Yenileme Projeleri'nin bir yenisini Serpan'da başlatıyor. Kafeler Caddesi olarak bilinen Bağlar Caddesi'nde hayata geçirilecek projenin detaylarını paylaşan Fen işleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Bugün şehrin tamamında hayata geçirdiğimiz değişim ve dönüşüm çalışmalarıyla Sakarya'yı yeniden imar ediyoruz. Serpan Kafeler Sokağı'nda başlatacağımız yenileme projemiz de bu alanda tamamladığımız örnek bir çalışma olacak. Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu. 


ÇEVRE 

Projenin detaylarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Oktar, şunları söyledi; "900 metre uzunluğundaki caddenin genişliğini 16 metreye çıkarıyoruz. Bölgenin kaldırım ve yürüyüş yollarında yenileme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Peyzaj ve çevre düzenlemeleriyle artere daha modern bir yüz kazandıracağız. Arterde parklanma konusunda da gerekli adımları atacağız. Serpan ve şehrimize yakışan bir yenileme projesini hayata geçireceğiz." 


YILDIZ 

"Bölgede başlatacağımız çalışmalar kapsamında arterde yer alan iki kavşakta da gerekli düzenlemeler yapılacak. Seıpan Belediyesi hizmet binaa öniinddd kavşağın yanı ara, Serpan İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki kavşakla da yenileme çalışması gerçekleştireceğiz. Bilindiği üzere Serpan'da tamamladığımız bulvar projemize bir yeni bulvar daha ekliyoruz. Üniversite ve 7. Gadde arasında yeni bir bulvar kazandıracağız. Yenileme projemizin tamamlanmasıyla Serpan'ın yıldızı parlamaya devam edecek, İlçemiz ve şehrimize hayırlı olsun." 


Yeni Haber


Geri Dön