06 / 05 / 2024

Şereflikoçhisar kaldırım ve asfalt çalışmaları

Şereflikoçhisar kaldırım ve asfalt çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından yatırımların arttığı Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor. İlçe, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe haline geldi.

Pera GYO'nun hacizleri kaldırıldı ve icra dosyası kapatıldı!

Pera GYO'nun Ardus lehine haciz konulan tüm taşınmazlar üzerinde bulunan hacizler 11 Şubat 2021 tarihinde kaldırıldı ve icra dosyası tamamen kapatıldı.

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Diyarbakır'daki kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım yapım, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır'da kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde kırılan ve yerinden çıkan kaldırım ve bordür taşlarını onarmak için çalışma başlattı.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Çatalca'da kaldırım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, Çatalca merkez'de kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Batman'da yol yapım ve kaldırım çalışmaları başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlattı.

Hatay Antakya'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde başlattığı kaldırım çalışmaları ve bordür taşı döşeme çalışmaları kapsamında Antakya ilçesine bağlı Ürgen Paşa Mahallesi’nde estetik kaygı gözeten çalışmalar gerçekleştiriyor.

Sandıklı'da kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılıyor!

Daha önce Kapalı Çarşı içerisinde kaldırım ve yol düzenlemelerinin ardından Sandıklı Belediyesi tarafından kütüphane yakınlarında kaldırım ve çevre düzenlenmesi için çalışma başlatıldı.

Nazilli İsabeyli'de kaldırım çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İsabeyli Mahallesi'nde bulunan mevcut toprak yolların alt yapı düzenlemesini gerçekleştirerek yolların kaldırım ve zeminlerini parke taşı ile kaplıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yol ve kaldırım rekoru!

Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl da yeni yol açımından asfalt serimine, kaldırım çalışmalarından tretuvar yapımına kadar birçok alanda yeni rekorlara imza attı.

Ankara yol ve kaldırım çalışmalarında yeni rekorlara imza attı!

Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl da yeni yol açımından asfalt serimine, kaldırım çalışmalarından tretuvar yapımına kadar birçok alanda yeni rekorlara imza attı.

Balıkesir Altıeylül'de kaldırım ve asfalt çalışmaları sürüyor!

Balıkesir Altıeylül Belediyesi, Plevne Mahallesi Çayırhisar Mezarlığı etrafında kaldırım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Şereflikoçhisar kaldırım ve asfalt çalışmaları Haberi

Şereflikoçhisar kaldırım ve asfalt çalışmaları

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat "Büyükşehir Belediyesi ile asfalt ve kaldırım çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyoruz. İlçede çok az kaldırım varken, Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'in talimatlarıyla, 10 bin metrekare kaldırım çalışması tamamlandı" dedi. 


Sabah...