07 / 05 / 2024

Serenay Aktaş kafe

Serenay Aktaş kafe

Oyuncu Serenay Aktaş, bir arkadaşıyla Teşvikiye’de kafe açtı. Aktaş, yeni başlayacak dizisinde bir polisi canlandıracak.

Serenay Aktaş, Teşvikiye’de kafe açtı!

Oyuncu Serenay Aktaş, bir arkadaşıyla Teşvikiye’de kafe açtı. Aktaş, yeni başlayacak dizisinde bir polisi canlandıracak.

Serenay Aktaş, emlak yatırımlarını Kağıthane'de yapıyor!

Oyuncu Serenay Aktaş, şöhret olduktan sonra Kağıthane'de oturmaya devam etti. Aktaş, "Geçen sene biriktirdiğim parayla aileme ev aldım. Ama yine aynı bölgeden. Çünkü orası bana nereden geldiğimi hatırlatıyor" dedi.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlıyor. Dairelerin 101 bin 10 TL'den başladığı projede 151 tane daire satışa sunuluyor. Projede kura çekilişi 24 Aralık'ta gerçekleşecek.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş projesinde 151 kontu satılıyor. Başvuruların 1 Aralık 'ta başlayacağı Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap başvuru!

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap başvuru ve kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Dairelerin 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap ödeme tablosu!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde daireler 101 bin 21 TL ile 169 bin 345 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap ödeme tablosu..

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyatları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyatları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları ne başlıyor?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Satışların kura yöntemiyle gerçekleştirileceği TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları ne başlıyor?

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvurular!

Kura yöntemiyle 151 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde fiyatlar 101 bin 21 TL'den başlıyor. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvurular..

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 631,38 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Başvurularının 1 Aralık'ta başlayacağı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 151 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede başvurular 1 Aralık'ta başlayacak. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi detayları...

Ankara Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. ETap projesinde daire fiyatları 101 bin 21 TL ile 169 bin 345 TL arasında değişiyor. İşte Ankara Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları...

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Dairelerin 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Serenay Aktaş kafe Haberi

Serenay Aktaş kafe

Oyuncu Serenay Aktaş kafe açtı. Aktaş'ın dostları Ahmet Kayakesen, Dilşad Şimşek ve Kadir Polatçı da açılış gününde yalnız bırakmadı.


Seranay Aktaş, yeni başlayacak dizisinde bir polisi canlandıracak. Tolü için kick boks dersleri almaya başladığını söyleyen Aktaş, “En büyük hayalimi gerçekleştireceğim. Böylesine kutsal bir mesleği canlandırmak şeref ve onur meselesi” ifadelerini...