08 / 07 / 2024

serencebey yokuşu nerede

serencebey yokuşu nerede

1953 yılında Serencebey Yokuşu'nda bulunan, bin 285 metrekare arsa içinde Eminpaşa Konağı Beşiktaş Sulh Mahkemesi tarafından satılacakmış. Yeşilköy'de ise 200 metrekarelik arsalar, metrekaresi 590 kuruştan bin 180 liraya satın almak mümkünmüş.

Lütfü Türkkan'dan TOKİ çıkışı: Evler 1+0, 1+1 yapılırsa kim oturacak? 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te yaptığı açıklamasında TOKİ evlerine dikkat çekerek "1+1, 1+0, ya, arkadaş nasıl aile olacaksınız? Bu evlerde nasıl oturacaksınız? Çocuk yapmak mümkün mü? Bu çocuğu nerede oturtacaksınız?" sorularını yöneltti. İşte Türkkan'ın o açıklaması...

Uğur derin dondurucular en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de derin dondurucu denilince akla ilk gelen isim olan Uğur derin dondurucular en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

BJK Plaza'dan 5 milyon dolarlık kira geliri!

Beşiktaş'tan 5 milyon dolarlık hamle BJK Plaza'da dün son Yönetim Kurulu toplantısını yapan Beşiktaş yönetimi, Akaretler Yokuşu'na veda ediyor.

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

İzmit İmaret Camii risk altında!

Yıldırım isabet etmesiyle hasar gören, İzmit’teki en zarif, en önemli camilerden biri olan Kemalpaşa Mahallesi İmaret Yokuşu mevkiindeki İmaret Camii risk altında.

Kuruçeşme Yokuşu'ndaki çöken yol onarıldı!

Ulus trafiğini, Boğaz sahil yoluna bağlayan Kuruçeşme Yokuşu'nda yol çöktü. Belediye, yolu vatandaşların şikayetine rağmen bir türlü yapmadı. Sözcü Gazetesi vatandaşın yol çilesini haber yaptıktan sonra yol 1 gecede onarıldı.

Giresun Kazancılar Yokuşu yenileniyor!

Giresun Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı, otopark ve meydan düzenleme projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin 2015 yılının en önemli projelerinden biri olan projede Kazancılar Yokuşu’nun yapımına başlandı.

Fatih Otlukçu Parkı hizmete açıldı!

Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu Sokak’ta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasındaki alan Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park olarak düzenlenerek, hizmete açıldı.

Topkapı Kaleiçi Parkı yenilendi!

Topkapı Mahallesi Bican Bağcıoğlu Yokuşu Kaleiçi mevkiinde yer alan ve kullanım değerini yitirmiş durumdaki park, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu.

İşte dünyada en pahalı konutların olduğu 20 şehir!

The Wealth Report 2016 en pahallı konutların nerede bulunduğunu açıkladı. Rakamlara göre işte dünyada en pahalı lüks konutların olduğu şehirler...

serencebey yokuşu nerede Haberi

serencebey yokuşu nerede




Çok istifadeli ve kıymetli mülk almak isteyenlere müjde



   İstanbul'un en güzel ve havadar semti olan Beşiktaş'ta Cihannüma Mahallesi'nde Serencebey Yokuşu'nda 9,11,13 kapı No.lı Eminpaşa Konağı namıyla maruf 1285 metre murabbaı arsa içinde Sarayburnu ve Boğaz'a nazır ve imar durumuna göre 8 metre cepheli, 9 parsele kabili taksim bir konak ve bir küçük ev, Taksim suyunu havi olan mülk 12/Temmuz Pazartesi saat 14-15 arasında izalei şuyu sebebi ile Beşiktaş Sulh Mahkemesi'nce satılacaktır.

   Fazla malumat almak isteyenlerin mahkemedeki 954/10 No.lı dosyayı tetkikleri veya 60441 ve 86740 No.lara telefon etmeleri rica olunur.