05 / 05 / 2024

Serene Kandilli ulaşim

Serene Kandilli ulaşim

Serene Kandilli'de bahçe katları 850 bin liradan başlangıç gösteriyor. Elysium Serene 'de son 20 dairenin satışı devam ediyor.Serene Kandilli projesinde teslimler hemen yapılıyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Geçim tarafından kuruldu.

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli iletişim!

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Elysium Serene Kandilli projesi ödül aldı!

Ofton İnşaat'ın akıllı ev sistemleri ile tasarladığı projesi Elysium Serene Kandilli ödüllendi. Proje, ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü'ne layık görüldü.

Ofton İnşaat’a ideal yaşam ödülü!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğa ile iç içe yaşamın kapısını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Elysium Serene Kandilli Ideal Standard Yaşam Alanı ödülünü aldı!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğada modern bir yaşamın kapılarını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Folkart Yapı Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'na ulaşım sponsoru oldu!

EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu öğrencileri, bir yıldır ulaşımlarını sağlayan ve önümüzdeki yıl içinde ulaşım sponsoru olmaya devam edecek Folkart Yapı'ya teşekkür ziyareti yaptı...

Mehmet Şimşek: Türkiye ekonomisi yadsınamayacak büyüme oranına ulaştı!

Mehmet Şimşek, "Türkiye ekonomisi yadsınamayacak bir büyüme oranına ulaşmıştır" dedi. Şimşek, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2015 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı sundu.

İstanbul Tramvayı, Berlin InnoTrans Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tasarım ve mühendisliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTANBUL ULAŞIM A.Ş tarafından yapılan, üretimi de yerli sanayi işbirliği ile gerçekleştirilen İstanbul Tramvayı, sektörün en büyük uluslararası fuarı InnoTrans’ta büyük ilgi görüyor.

Burada yaşayanlar bilir kalite bizim için her şeydir: Elysium Serene!

3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Elysium Serene Kandilli projesi, Ofton İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje toplam 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor...

Elysium Serene Kandilli satılık!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Elysium Serene Kandilli satılık daire tipleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Satış sürecine devam edilen proje, İstanbul Kandilli'de yükseliyor...

Ikea Bayrampaşa iletişim ve ulaşım yol tarifi!

Ikea Bayrampaşa mağazasına nasıl gidilir? Ikea Bayrampaşa adresi nedir? Ikea Bayrampaşa yol tarifi var mı? Ikea İstanbul Avrupa yakasında nerde var? İşte Ikea Bayrampaşa mağazasına ulaşım krokisi ile iletişim ve ulaşım bilgileri...

Serene Kandilli Elysium'da 850 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Üsküdar Kandilli'de hayata geçirilen proje, Ofton inşaat imzası taşıyor. 136 konuttan meydana gelen Serene Kandilli Elysium'da fiyatlar 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor.

Serene Kandilli ulaşim Haberi

Serene Kandilli ulaşim


İstanbul Anadolu yakası Üsküdar'da hayata geçirilen Elysium Serene Kandilli projesi Ofton İnşaat imzası taşıyor. Projenin toplam arsa alanı 25 bin metrekare. Proje kapsamında toplam 136 adet daire yer alıyor. Serene Kandilli projesi 4 kattan oluşan 17 blok halinde yükseliyor.



Serene Kandilli'de son 20 dairenin satışı devam ediyor. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Serene Kadilli'de bahçe katı 850 bin TL'den, zemin kat 950 bin TL'den ve büyük daireler için 1 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki konutların büyüklükleri 136 metrekareden başlayıp 163 metrekareye yükseliyor. 


Projenin yüzde 85'i yeşil alana  ayrılan Elysium Serene Kandilli projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzları, tenis kortu, fitness merkezi, pilates ve yoga salonları yer alıyor. 



Serene Kandilli adres:

Küçüksu Mahallesi, Yanlız Selvi Caddesi...